![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| 2006 2007 Sezonu Bu Bölümde 2006 ve 2007 yıllarına ait karşilaşma yorumlar vs. arşivlenir |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 26 ![]() |
Beşiktaş'ın Antalyaspor karşısında galibiyet golünü atan Delgado, ''Golümü Murat'a hediye etmem lazım. Murat bugün neredeyse tek bacakla oynadı'' dedi. Delgado maçtan sonra yaptığı açıklamada, ''Ortayı kimin yaptığını şu anda hatırlamıyorum. Kaleye baktığımda Cordoba'yı önde gördüm ve köşeye atmak istedim ve gol de oldu. Onlar takım halinde buradan puan almaya gelmişlerdi. Bizim de üç puana çok ihtiyacımız vardı. Normalde başka takımlara vermediğimiz pozisyonları Antalyaspor'a verdik. 1-0'dan sonra da geri çekildi ve hoş olmayan bir futbol oldu'' dedi. Delgado, ''Benim de golümü Murat'a hediye etmem lazım. Bugün kazanmamızın sebebi Murat'tır ve kendisi zaten çok iyi ama bugün neredeyse tek bacaklı olarak muhteşem oynadı. Murat şu anda sakat, sağlam olsa şüpheye düşerdim. Vedraj birinci kalecimiz şu anda ve son zamanlarda da çok iyi oynuyor. Ben antrenör olsam şu anda sakat olan Murat'ı oynatmam zaten içerde de ağrıları devam ediyor'' diye konuştu. | ||
| |
| | #5 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | delgado ozellikle ricardınhoyla ilk 45 dakıka cok iyi işler yaptı fakat 2.yarıda takıma o da ayak uydurdu...bence serdarla ortasahanın ortasında oynamasının yerine onu 2. yarı buragın yerine sag acıga alarak baslamalıydı...Murat için soyledikleri de gercekten guzel sozler...Murat buyuk ozveri gostererek oynadı...Gercekten muhtesem bi oyun ortaya koydu...
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Basta murat olmak uzere sahada mucadele eden oyunculari kutluyorum butun olanlara ragmen 3 puan almayi basardilar sirada kupa maci var hadi kartallar her zaman oldugu gibi yine kadikoyde bir tarih yazin ve finale cikin insallah sezon sonuda sampiyon olurlar | ||
| |
| | #9 | ||
| Dişi Kartal ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bu macın yıldızı kurtarıcısı eger şampıyon olursak en buyuk sahıbı murattır baska soze gerek yok o baki mercımek oldugu suerece de bı yol olmaz bu takımdan ama murata helal olsun ayakta alkısladım o sakat halıyle sahamızı en ıyı sekılde korudu cok ama cok tsk ederız cok ama cok gecmıs olsun ınsallah ıylesır bıan once
__________________ єη вüуüк αşкιмѕιη ѕєνgιℓιℓєя вιzι кιѕкαηѕιη вєşιктαş'IM | ||
| |
| | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | herkez aynı şeyi söylüyor adam riske atarmı kendini ya
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |