![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #73 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | hııı artık şampiyonluk önemli sanıyorlar hala. top oynamadan şampiyon olunuyor. tek teselli 100 yılında fenere su yok
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() |
![]() | #74 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ![]()
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() |
![]() | #75 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | sen top oynama ondan sonra herkeze suçlama yap. kardeşim teşvik bile olsa adamlar kadar oynasan bu duruma düşmezsin. takım top oynamadı arkadaşlar.
![]() |
![]() | #77 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | herkez aynı şeyi söylüyor adam riske atarmı kendini ya
![]() |
![]() | #78 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tek artisi olarak görmüyorum, ama dogru en büyk artisi serdar... serdarin macta cikardigi isler süperdi... yani buraki bitirdide demek yanlis... yani burak kendi basina birseyler yapiyor, ne yptigi pek belli degil, ama cocuk calisiyor.. bence yedek kulübesinde bir kac hafta gecirse onun icin daha iyi olur. azda olsa toparlanir... bence tigananin eksiklerini sayipda, artilarini saymamak haksizlik... yani ilk yari biz okadarda kötü oynamadik... yani tmm ikinci yari kalpden gidiyordum. ama ilk yarida bir capraz kosu varki bobo ve nobreden, agzim acik kaldi, süper organizasyon... tmm bu mac cok kötüydük tigana cok kötü diyorsunuz.. ama birazda gercekci olun. gecen sezon tigana geldiginde ikinci yarinin en iyi takimiydik, futbolumuz süperdi, maclar rahatti, ayni simdi cinconun oynadigi gibiydik, daha rahattik. aynisi rizanin ilk geldigi zamanda olmusdu, ki bir kadiköy maci vardi süperdik orda. rahattik, tigana ile iki kupa kazandik, ama basarili degildik herkeze göre. simdi kupadada variz ligdede. bir seyin pesinde kosa biliyoruz, bir amacimiz var. simdi kayserisporun antrenörü cok iyi, cokda güzel futbol oynuyorlar, ama her hafta puan kaybediyorlar. ben acikcasi böyle güzel oynayip puan kaybetmeyi tercih etmezdim. yani bir besiktas sampiyonlugu kovalamali. ben kötü oynayip basarili olmayi tercih ederim. bukadar. yani sezon sonu tigana gider. ama bir oyuncu capraz kosu yapiyorsa, bir 19 yasindaki cocuk kanat oyuncusundan, türkiyenin en iyi libero oyuncusu olduysa, ve besiktas iki kupadada savasiyorsa burda teknik direktörün payi vardir... yani elestiri bir yere kadar, okadarda yerden yere vurmaya gerek yok...
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | ||
![]() |
![]() | #79 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | taraftarin tepkisini azda olsa anliyorum, ama iste yanlis takima tepki vermisler.... yani ben sahsen en büyük tepkimi rizeye, ve rize gibi takimlar veriyorum mac bakarken... yani rize gidip sivasa falan yeniliyor, geliyor büyük takimlara karsi aziyor... yani bukadar iyi oynuyorsan ozaman her takima karsi öyle oyna, büyük takim sana neden arti motivasyon veriyorki? taraftar birazda yilmaz vuralin aciklamalari yüzünden böyle tepki verdi bence. yani adam herzaman fenerliyim diyor, ondan akillarina böyle bir düsünce gelmisdir... burdan ben bir besiktas taraftari olarak antalyali oyunculardan özür diliyorum, ayip etmisler stadda....
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |