![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
2006 2007 Sezonu Bu Bölümde 2006 ve 2007 yıllarına ait karşilaşma yorumlar vs. arşivlenir |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ÜF yönetim üf gülmiyeek mi bizimde yüzümüz ![]() | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
It's Time ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Galatasarayın kadrosuyla bizim kadromuzu kıyaslayınca ben hiçbir fark göremiyorum..Sen nasıl görebildin şaşırdım..Kendi takımımızı bu kadar küçültmeyelim beyler..Galatasaray ın bi Bobo su var mı?? Bi Holosko su..?? Delgado,Tello,Cisse,İ.Toraman..İnanamıyorum yani dostum attığın post a..Bikere İsmimiz Beşiktaş.. Konu RocketsFan tarafından (03-07-2008 Saat 21:28 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bonservis ödememişler ama yıllık 3,5 milyon euro garanti para alacak lincoln için 4,5-6 milyon euro arası bir maaş lafı geçiyordu geçen sene. bizde Ricardinhonun geldiğinden gittiği güne kadar aldığı 1.750 bin euro konuşuldu basında. | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | valla 6 7 yil onceki kewel iyiydi ama bu kewel gsde 15 mac ya tamamlar ya tamamlamaz sakatlanincada adnan cikar yok cok tekme atiyorlar kewel a falan der lincolnude sakat aldilar her sakatliginda bu bahanenin arkasina sigindilar bir arkadisin dedigi gibi bu transferi biz yapmaydik kendi taraftarimiz yerin dibine sokardi yonetimi ama gs yapinca yildiz transfer olmus oldu bizim yonetim ve takim zihniyetimiz gibi malesef taraftar profilimizde cok degisti
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | abartmayın ya kewel kaç yıldır liverpolda kaç maç oynayan bir adam allah aşkına ya. şu an türkiyedeki en iyi kadro bizde | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | İşte transfer böyle olur
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | budur
__________________ ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/2006-2007-sezonu/66713-gs-liverpoolun-ortasaha-oyuncusu-harry-kewel/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 03-07-2008 21:32 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |