![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | delgado oynarsa bu mac bizim öbür türlü ne olur bilmiyorum...
__________________ SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK, HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ya bencede burak forvette değerlendirilmeli. güleç bu sene yalan oldu.oynucaksa bobo oynasın forvete olmadı. burakı orda değerlendirmeliyiz. delgado kesinlikle oynamalı. çünkü ondan başka sorumluluk alan adam yok şu koskoca takımda.ze roberto da gelmeli. kadro şöyle olmalı. ----------------------runje---------------------- toraman------zan-------------koray----deli ibo--- burak-------------kle-----------ze roberto alınmalı(i a.kın) -----------------------del-gado---------------- ---------------bobo-----------------nobre------ bence mehmet topuz kesinlikle alınmalı,ze ile birlikte. yoksa nobre deplasmanlarda gol atamıcak. ayrıca bişey itiraf etmeliyimki. daumun zamanında bile daha çok zevk alıodum futbolumuzdan. en azından çok gol atan bi takımdık. şimdi gol bile atamıoz. bu sene hazırlık maçları dahil,kupa ve ligu-19u saymıoz tabi ya hiç gol atamadık yada 1-0 zorla yendik. işte sorun bu biz gol atamıoz.ze roberto, m.topuz şart. bide kleberson böle sorumluluktan kaçcaksa appiah gibi bi adam gelsin onun yerine
__________________ ALAYINA İSYAN İNADINA BEŞİKTAŞ ULAN...! | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
BJK'li artist ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | M.Sedef oynamali , baki mercimek'i satsin bjk , yerine ali tandogan , bide ali gunes var ondan daha ii , Su tigana'yi annamadim vallah , ali tandogan'i bi oynatmiyor
__________________ Ölümle yaşamı ayıran çizgi siyahla beyazı ayıramazki ! | ||
![]() |
![]() | #4 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
valla sana ne diyecegimi bilemiorum kusura bakma ![]() ya adami bir macta sattin yaw...demekki ![]() tamam iyi oynamadi ....ne olmus yani kötü gününe gelmistir.....gs macinda harika óynamisi.....lütfen biraz sabirli olun ya.....takimda tam 7 futbolcu yeni.....ne bekliorsun gs gibi fb gibi oturmus bir kadro gibi mi oynamalarini bekliorsun......bu arada forumun yüzde 90 birden teknik direktör kesildi | |||
![]() |
![]() | #5 | |||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ Ölümle yaşamı ayıran çizgi siyahla beyazı ayıramazki ! | |||
![]() |
![]() | #6 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() | bu mac cok onemlı ozellıkle futbolcular ınonude kendılerını affettırmek zorunda.alınacak herhangı bı puan kaybında(dusunmek bıle ıstemıyorum) bızı yıne kotu gunler bekleyebılır.ben bu takıma ınanan ve guvennen bırı olarak macı alacaklarını ve kendılerını affettıreceklerını dusunuyorum.artık yonetımde manısa yenılgısınden sonra eksık olan mevkıye gereken transferlerı yapmalı hergecen zaman bızım aleyhımıze ıslıyor ![]() | ||
![]() |
![]() | #8 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Yenersek çok ii olur , hemde moral gelir , 4-0 yenersek super olur ...
__________________ Ölümle yaşamı ayıran çizgi siyahla beyazı ayıramazki ! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |