![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #231 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Çok haklısın ama onda da bir ışık görmeliyiz.Belki gol kaçırdığı için olabilir,kötü oynadığı için olabilir,bu şansıda kullanamadığı için olabilir ama ne olursa olsun takımdan biri gol atarsa oda sevinmeli,eğer sevinmiyorsa onda beşiktaş ruhu yok demektir,ve ne kadar destek verirsen ver boşa olur..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
|
![]() | #232 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! | |||
![]() |
![]() | #233 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Aksine, Ibrahim Akin Fener'e gitse ben cok sevinirim. Hem para kazanmis oluruz, hem gereksiz bir oyuncu gitmis olur, hem eziklere problemli bir oyuncu kazandirmis oluruz.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #234 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | İ.Akın ı bırakmak aptallık olur bence büyük işler yapacak biraz zaman gerek yalnız ...
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #235 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Taraftarın i.akın için verdiğin desteğin onda birini i.akın göstermiyor...
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() |
![]() | #236 | |||
Ibrahim Akin'a verilen destegin 10'da biri Youla, Okan Koc gibi oyunculara verilmedi, hala destek isteniyor.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #237 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bjk4ever arkadasım ona bakarsan tümeride sevmedik ama arkasından demedigimizide bırakmadık.lütfen biraz objektif ol sana soruyorum su anda türkiyede (sergen-tümer)hariç ligde oynayan en iyi ''teknik'' türk kim bana bu sorunun cevabını ver ama dedigim gibi objektif ol. | ||
![]() |
![]() | #238 | |||
![]() |
![]() | #239 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | okan buruk nasıl teknik olabilir hem o maddeleri sayıyosun hemde okan buruk teknik diyosun arkdaşım pes dogrusu.okan mı adam geçiyo okan mı arapası atıyo(böyle bişey yapıyoda biz mi bilmiyoruz)...dediklerinle bu örtüşmüyo canım kardeşim.okan savaşcı adamdı yani askerdi.okan o kadar teknik olsa su an sürünmez.ama sana sunu söylüyorum akın başka takıma transfer olsa mükemmel futbolcu olur(misal tümer örnegi bu örnegi vermekten sıkıldım ama)anlayacagın ne senin fikrin degişir ne de benim fikrim bu tartışma uzarda uzar | ||
![]() |
![]() | #240 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |