![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #152 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #154 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beşiktaşımızı ve büyük Beşiktaş taraftarını kutluyorum, stad bugün yıkılıyordu, İbrahim kırmızı kart görmese çok daha güzel olacaktı,İbrahimin kırmızı kartı tüm oyun planını bozdu ama çabuk toparlandık derken Ahhhhh Runje yaa o nasıl bir goldür, o da yenmez artık.Runje konusunda hala tereddütlerim var.Burak Türk futbolunun yeni yıldızı olacak,çok istekli çok arzulu oynuyor,ilk golde eliyle aldı ama çaktırmadı ![]() | ||
![]() |
![]() | #155 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Maçta çok üzüldüğüm bir nokta var.Ezikleri yerden yere vuruyorken aynı hareketi yapmak çok üzdü beni.Keşke burak o ilk golu atmasaydı,yakışmadı bizim büyüklüğümüze elle gol atmak.Yani oldu bitti,pek yorum yapılmamış ama 3 puana değer bazı hareketler,biz beşiktaşız ezikbahçe değil.Onlar mutlu olur öyle galibiyetlerle ama ben ilk golde çok üzüldüm keşke,biz elle değil bilekle yürekle mücadeleyle gol atmalıyız.Golu atan da sahanın en iyisiydi belki ama bir daha olmaz inşallah..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #159 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | heyt be bilmisim 3-1 ama yinede kirmizi kart hic iyi olmadi...hele de ilk yarini son larinda konyasporuin arkada sag sola oynamasi sinir edi.... ach delgado penaltiya atamadi ama allahttan kazandik..
__________________ Yasiyorsam bunun tek Sebebi: 3 Hece 8 Harf: BESIKTAS | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |