![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #162 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | takımımız iyi yolda. bazı aksaklıklar olsada onlarda zaman içerisinde oturur. ama runje bana pek ümit vermedi. kalemize gelen her topta yüreğim ağzıma geldi. çok basit ve hatalı bir gol yedik.
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | ||
![]() |
![]() | #164 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ewet yae ali tandoğan manyak bi oyun oynadı bence toromandan kapar formayı eğer böyle dewam ederse ibodan iyi o bölgede zaten kendi mevkisi orası ibo bence bekten çok stopper olarak işimize yarar....eğer hakem maça karışmasaydı çok süper olcaktı gollleri dizerdik...
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #165 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() bence şu anda en iyi solbek bakki başka çare yokk ibo derseniz onun bakini defansı ibodan daha iyi | |||
![]() |
![]() | #166 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hakem konuşmayalım diyoruz ama.bu hakem adı altında ne görev yaptığı belli olmayan zafer önder ipek kimdir ya... geçen sene de inönü stadında maç yönetmiş,daha doğrusu katliam yapmıştı.... stattan yükselen bir ses vardı ki,hem hakem bozuntusuna hemde federasyona kapak olacak nitelikteydi..... ŞAMPİYON OLMAMIZ ENGELLENEMEZ diye inledi mabedimiz.... evet şampiyon olmamız engellenemez....sıradaki gelsin.... ŞAMPİYON BELLİ,,,,2. KİM????
__________________ BİZ BEŞİKTAŞLIYIZ BÜKEMEDİĞİMİZ BİLEĞİ KIRARIZ | ||
![]() |
![]() | #167 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkdaşlar baki bu haftayı böyle atlattı diyelim haftaya ne yaparız yattara bakiyi poşet eder.hatırlayın adem dursunu o hale getiren adam bakiyi ne yapmaz onun için trabzon maçına gitmek istemiyorum.tigana mutlaka bi önlem alması lazım.alay konusu olmayız insallah arkadaşlar.adem dusunun son maçı trabzondu.bakininde son maçı olabilir. | ||
![]() |
![]() | #168 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Dun Ali Tandogani cok begendim, keske herzaman boyle oynasa Burakin elle goluna pek sevinemedim, ama hakem gormedi... Delgado gibi class futbolcu hemen goze carpiyor...milimetrelik paslar veriyor...macin ilk yarisinda klebersonun onune oyle bir pas verdiki, mukemmel...Delgado cok manyak ffutbolcu.. ricardinho numara 10 oynasin, problem degildir... ve artik ibrahim akina biraz daha cok sans verilmeli, cunku bobo baya kotuydu..en azindan i.akin 45 dk, bobo nun yerine oynuya bilirdi...
__________________ siyah beyaz olum yasam... | ||
![]() |
![]() | #169 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Maclari seyretsen iyi olur, Toraman'in stoper fundamental'i cok eksik, cok fazla hata yapiyor, simdi Koray-Gokhan ikilisi bu kadar uyumluyken bozmaya ne gerek var?
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #170 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Baki Yattara'ya gecit vermez, sanki Ibrahim Uzulmez oynasa durduracak Yattara'yi. Suraya yaziyorum, bu adam Hasan Sas'a gecit vermedi, Yattara'yi da cok rahat durduracaktir. Bizim taraftarimiz maalesef illa her futbolcunun 0 pas hatasi yapmadan, hic top kaybetmeden, her macta super oynamasini bekliyor. Bu sekilde Adem Dursun ve Cagdas'i gonderdik, bari Baki'ye gereksiz cullanmayin. Baki gibi adamlar olmasa Ricardinho gibi adamlarin hic degeri olmaz.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |