![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #201 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | İnsallah stressiz ve besiktasın kolay galibiyet alacagı bir maç izleriz toraman hariç tam kadroyuz onun yerine oynacakta zaten bir kartal gibi oynar. Trabzon yeni hoca ile karsımıza cıkcacak bu onlar için hem iyi hem kotu olur gibi ama durumlar nasıl olursa olsun bizim galip gelmemiz gereken bir maç.. | ||
![]() |
|
![]() | #203 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaşlar bu maçta tigana bi değişiklik yapmış orta sahada delgado ve ricardinho oynıycakmış yani tek forvet oynıycaz.tek forvette nobre olucak yani ben bu maçta delgado ricardinho ve nobreden bekliorum golleri.bence 2-0 bizim goller delgado ve nobra atacak
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #207 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | valla 2 haftada 3 zorlu karşılaşmaya çıkacağız.Tigana önlemini önceden almıştır.Kayıpsız kurtulmamız lazım trabzon ne kadar kolay gözüksede patlamaya hazır bir bomba adeta!Çünkü adamlarda hırs olacak yenmek için haydi kartalım yüzümüzü kara çıkarma!!!
__________________ Yükseklik korkumuz olsaydı KARTAL olmazdık... | ||
![]() |
![]() | #210 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | aynen katiliyorum 2-1 e de raziyim
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |