![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #302 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben gördüm!!! BURAK... bobo eğer golcü olsaydı 5 metreden o uzun boyla torba jefersonın üstüne atmasdı... | ||
![]() |
![]() | #303 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
abi bak. Senin istedigin futbolcular alinsin, hattaaa avrupada bircok klübün istedigi futbolculari al.senin kafana göre futbolculari al. ondan sonra basarili olma. Bi yanlislikmi? Abi sen maclara bakmadin herhalde bu seon. hangisinde iyi oynayarak kazandik? Bu kadro lucenin elinde olacak ooooooooooooooooooooo. Bakaydin o zaman trabzonu nasil evine gönderiyorduk ... | |||
![]() |
![]() | #304 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | aİlton Gİderayak DemİŞtİ Zaten Tİganadan BİrŞey Olmaz Dİye Adam Sapina Kadar Hakli Çikti Be Ne Dİyelİm... Bİrde Kİm Ne Derse Desİn Aİlton Olsaydi Bu MaÇta En Az 2 Gol AtmiŞti ..tİgana Nobre Nobre Dedİ Adami İlk Onbİre Bİle Almadi Bu Nasil Zİhnİyet Bu Hangİ Akla Hİzmet Anlamadim Gİttİ....bakİ De YolgeÇen Hani Gİbİ Gelene GeÇ Dİyor Adam Bunuda GÖremİyorsa Ne Dİyelİm Artik Tİgana Ya Taraftar Isliklamasaydi Belkİde Oyundan HİÇ Çikarmayacakti...tİgana Bu Bakİnİn Hatalarini Nasil GÖremİyor Bunuda AnlamiŞ DeĞİlİm...taraftar Isliklamasaydi Belkİde Oyundan HİÇ Almayacakti Bu Bakİ Den Ne Umuyor Hala Anlayamadim | ||
![]() |
![]() | #305 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tigananın oyun anlayışına uygun oyuncular transfer ettiğini düşünmüyorum. bu takımda burak bobo nobre delgado rico aynı anda oynayamaz.böyle olunca yabancılardan en az biri kulübe de oturacak gibi duruyor.peki o zaman planlamada hata yok mu yani... | ||
![]() |
![]() | #306 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
HATIRLATIRIM... İLLAKİ YİNE KUPALARIN BİRİNDEN ELENMESİNİ Mİ BEKLİCEZ... TİGANA saplantılı bi t.d...baki 5 maçdadır ilk 11...şu ana kadar bi yararlı hareketini görmedim...2.çağdaş olabilir... | |||
![]() |
![]() | #307 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | nekadar sabirsiziz tigana giderse ne olacak baska teknik direktor gelecek gene zor 3 cu olacaz beyler tigana hata yapti dogru maci kazanmaliydik olmadi faturasini yonetim keser tigananin ama hemen yollayin falan derseniz cacik isi mi bu biri gidio biri gelio basari yok , basari istikrardan gelir kaldiki tigana cok iyi bir tek.direktor sadece fazla profesyonel maci kaybetse hicbisey olmamis gibi devam edio isine parasini da tikir tikir aliyor..Ben Merak ediyorum Tigana gitsin diyenlerin bazilari lucescu gelsin diyor sizce lucescu shakhtari birakirmi bence birakmaz... Rizayi niye gonderdik iyi oynamiyoduk die 6-7 hafta sonunda postaladik hatta belki de gelmesi hataydi... Del Bosque yapamadi reali kitalar arasinda da sampiyon yapabilir ama bjk real degil onu unuttuk birden uefa kupasi bekledik... Tigana ise besiktasi genclestirmeye cesaret etti kimseye sabretmedigimiz kadar tiganaya sabretmeliyiz.Luce burda olsaydi su an 36 yasindaki 10-15 futbolcuyla oynardik , kulup yatirim yapti buyuk para harcadi mecburen sabretmeliyiz bu takimin herzaman destege ihtiyaci var.. Bobo icin de biseyler soylemek istiyorum bazi kardesler bobocular ve anti bobocular die tutturuyo , sunu aklimiza koyalim ki bobo adriano degil nistelrooy degil etoo degil crespo deil , ibrahimovich degil . butcemize uygun oldugu icin gelecek vaad ettigi icin alindi bobo bugunde bence gayet basariliydi.. Saygilar...
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #308 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #309 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | waLLa kardesim bu sorduun soruLarIn mantIkLI bi acIkLamasI oLsa zaten koyardIk trabzona.. hatta bi tane de ben ekLiim.. 8. neden 2 tane super AMC de oynicak maestro'n warken 2 forwette Israr? ps: tigana bu mac bence de sacmaLadI ama ne zaman gidicek demek için cok erken.. ben suna inanIyorm basarI istiktarLa geLir bence tigana kaLmaLI.. en azIndan sezon sonuna kadar..
__________________ şu aLemde iki büyük wardIr.. biri BEŞİKTAŞ.. diğeri 70'Lik rakI.. | ||
![]() |
![]() | #310 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |