![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #332 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
ailtona zor kulüp bulduk nerdeyse üstüne para wercekdik alana... ailton bitmiş artık... | |||
![]() |
![]() | #333 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #334 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #335 | ||
Guest
| arkadaşım ben burda lucescu daha iyi dediğimde herkez luce iy iama tigana da çok iyi gereksiz bir karşılaştırma diyorlardı..ve herkez bir futbolc ualındığında yada alınacak olduğunda tigana istiyorsa bir nedeni vardır..tigana işini bilir..tigana şöyle böyle işte gördük tigananın futbol anlayışını..hangi zihnitey ile nobre yedek bekletildi hala bakide neden bukadar ısrarcı neden ali tandoğan oynamadı..neden sen richardinhoyu oyundan aldın..nasıl bir teknik le oyuna dağıldın anlamadım aili güneş , baki bu maçta olmamalıydı bu maç hazırlık maçı mı...düne kadar tigana iy itigana işini bilir tigana kurt hoca diyenler şimdi o laflarından dönmesin savunmaya devam etsinler bakalım.... | ||
![]() | #336 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
yasi kac? 21 mi? bobo gelecek vaadeden bi oyucumuz. daha cok genc. üstüne bu kadar gitmemek lazim. ne ´bu ya en büyük kazma ilan ettiniz adami. | |||
![]() |
![]() | #338 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | şunu diim kötü fubol olsun puan olsun yine izlerim yine maçına giderim önemli olan puan koparmak... şunu da unutmayalım LUCE ile şampion olduk...uefa da çeyreğe kadar geldik...chelsea yi deplasmanda dewirik...we de derbilerde gol yemeden kazandık... | ||
![]() |
![]() | #340 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |