![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ey tigana efendi eger formu okuyan ve sana anlatan bir varsa iyi dinle yerli oyuncu olarak kimi istediysen ertesi gun alindi yabanci istediklerinin cogu alindi ee sen ne yapti soyle bana deki bende bunu iyi yapiyorum her mac oyunculari birebir meziyetleri ile mac aliniyor ama sen mevki olmayan oyunculardan yeni mevkileri yaratmaya calisiyorsun eger bu isi yapacaksan yap yapamayacaksan zaman gecmeden soyle ki herkes isine baksin yoksa senin yuzunden gencecik oyuncular yipraniyor yoksa Besiktas takimi oyunculari hepsi kendi alaninda iyiler soyle bana hangisi kotu ricardinhomu,delgadomu,nobremi,burakmi,akinmi,tora manmi vs digerleri HIC BIRSEY ICIN GEC DEGILDIR | ||
![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
100000000000000% katiliyorum EYYYYYYYYYY Tigana efendi .... | |||
![]() |
![]() | #3 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu kadar rezil bir defans gormedim, kusura bakmayin arkadaslar... hersey saglam bir defansla baslar, bunu yuz yilimizda gorduk...bu gidisle daha cok abuk sapuk goller yeriz bizzz persembe gunu bu hatalar tekrarlanirsa, altini cizekerek soyluyorum en azindan dort bes gol yeriz... bu ne bicim defans boyle yaa, olmaz boyle bisey, cocukca hersey yaaaa
__________________ siyah beyaz olum yasam... | ||
![]() |
![]() | #8 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
bi kere daha maçdan önce haberlerde duymuşsundur ztn defans sıkıntımız wardı defan oyuncumuz yok du bakiye mecbur kaldık stoperde yani kadro tam deildi bjk nin defansı bence en ii defans ztn bunuda A MİLLİ takımda görüoruz toraman-zan iklisi... | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |