![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #52 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | alıcaaaazzzz !!!
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
![]() | #54 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | trabzon denizliyi 1-0 yendi sonunda galibiyet aldı en azından o stres kalktı üzrinden bende bundan sonraki tüm maçlarımız içi konuşuyorum yani sırf tranbzon maçı için değil bjk maça sakin başlarsa stres yaopmazsa kontrollü oynarsa rahat yenemeyeceği takım yok bence. Rahat yener ama yeterki sakin olsun oyuncularımız çok iyi çok kaliteli.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #55 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaslar federasyon daha açıklamadı onumuzdeki 2 3 maç programını bu haftada milli maç arası oldugu için hafta içi açıklanabılır.ts maçı tam olmasada yarım derbi ve saat 2 de olma ihtimali 0 dan daha az..havalarda biraz sogur normale doner yine 20.00 de oynanır yada 19.00 da | ||
![]() |
![]() | #56 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | beyler ben bugun trabzonu seyrettim ve bir tek sey dicem: BIZ BU TRABZONA FARK ATARIZ!!!!
__________________ Bu sene sampiyon gorelim sizi, Olmeden mezara koymayin bizi, Korkutmaz bizleri musalla tasi, Olumune seviyoruz biz BESIKTASI | ||
![]() |
![]() | #60 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | inşallah takımda burda ki taraftarlar gibi şampiyonluk havasına girmemiştir çünkü yorumları okuyunca ts.yi okadar hafife almışki bazı arkadaşlar akıl sır ermiyo arkadaşlar bu (beşiktaşım,geyse,ezikler ve tese)dörtlü arasındaki maçlar her zaman farklı atmosferlerde oynanır onun için hafife almak yanlış olur umarım rahat bi maç çıkararak(1-0 olsun bizim olsun) cezalı ve sakat vermeden geyse maçına moralli çıkarız
__________________ Sussam Gönül Razı Değil , Konuşsam Tesiri Yok. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |