![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Size PAF'ta Serdar Özkan ve Emre Özkan dışında adam yok dediğimde siz bana Rıza,Aydın,M.Sedef,Nail,Kenan... saymıştınız.6 gol bence gene iyi.GS Paf iddiaya varım en az attığı kadar kaçırmıştır.M.Ekşi ve adamları altyapıdan gitmezse işimiz zor.Beşiktaş altyapısı kürtlerle doldu.Serpil Hamdi Tüzün gelmeli başa tekrar.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu ne biçim penaltı ya.hakan tükür pek ahlaklıymış doğrusu hep kendini yere atıyo.medya Burak la uğraşacağına Hakana baksın.tövbe tövbe.hiç yoktan gol yedik be.inşallah 2.yarı atarız
__________________ KARTAL YUVASI EN YÜKSEKTE OLANIDIR.ORADAN SADECE AŞAĞIYA İNİLİR! | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 4 pozisyon verdik 4'ü de Baki'nin eseri!Yok yere penaltı yarattı rezil adam!Yeter artık yeter ULANNN!!! Tigana al Bakini de toplu halde küfür yemeden tribünlerden, nereye gidersen git!Yazıktır günahtır.Elinde bunca ofansif adam varken bi takım 90 dk. da 1 pozisyona mı girer?Rico ve Delgado neişe yaradı geldiklerinden beri?Hiiç!Ya İbrahim Akın denen içi boş kutu ne iş yapar?Hiiç!!Bir de bunlara Türkiye'nin gelmiş geçmiş en **** savunmacısı Baki ve çözümden çok sorun üreten Tigana eklenince kaybetmemek mucize oluyor!!! Trabzon krizdeydi biz çıkardık,gs krizdeydi biz çıkardık!Neyiz biz?Kriz çözüm merkezi mi?! allez à la maison (evine dön) Tigana... Konu H@y@lét tarafından (17-09-2006 Saat 23:02 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Sinirimden kesicem kendimi. Abi sorun ne ya, on gömlek üstün adamlara sahibiz, her imkan var, yeniliyoruz. Elimi vicdanıma koyuyorum, takım kötü oynuyor diyemiyorum. Bence bu maçta Galatasaraydan iyi oynadık. Sorun ne o zaman? Nasıl yeniliyoruz ya, deliricem. dünyayı terkedicem. Hayata tek bağlılığım, sevdam Beşiktaş, O da malum. Delirtmeyin bizi abicim, soğutmayın hayattan. Sinirlerim yıprandı ya! ![]()
__________________ NO PASARAN | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |