Alıntı:
autopsy´isimli üyeden Alıntı
Sadece bu maç için konuşuyorum.Sorun kesinlikle sol kanatta falan değildi.Hatta Deli İbo bence Gökhan Zan 'la birlikte takımın en iyisiydi.Takımca çok kötüydük.Kişisel olarak adamları değiştirmekle(Delgado hariç) düzelecek bir şey değil bu.Bugün Baki'nin yerinde Roberto Carlos bile olsa çok bir şey değişmezdi(Tepki vermeyin hemen ,Baki iyi oynadı falan demiyorum ).Belli adamlara takılıyorsunuz ama Kleberson ve Güleç de çok çok kötüydü.Hemen hemen kimse onlardan bahsetmemiş.Tek tek adamlara yüklenmeyi bırakalım.
Oyunu hiç yönlendiremedik.İlk 15 dakika presle boğulduk.Üst üste 3 pas yapamadık.Golden sonra da bu anlayışla maçı çevirmemiz zaten çok zordu.Vestel maçı başlangıç için çok kötü bir maçtı.Lanet taktik faulleriyle oyunu her zaman çileden çıkarır Ersun Yanal ve yine öyle yaptı.Ayrıca da sahaya iyi yayıldılar ve de iyi pres yaptılar.Bunu kırmak için hızlı ve ayağa top oynamak lazım.Biz bunu yapabilecek kadar uyumlu değiliz henüz.O yüzden Delgado olsa belki biraz farklı olabilirdi.Delgado'nun sakatlığı ile ilgili topicte de yazdım.Bizim için alternatifsiz tek adam bu.Onun olmadığı maçları da kazanabiliriz ve kazanmalıyız ama henüz bunun için erken. İlk maçı bu kadar dirençli bir takımla oynamasak daha iyi olabilirdi.Takımımızın havaya girmeye ihtiyacı var.İnşallah Antep maçı farklı olacak. |
tamam yazdıklarının hepsinde haklı olabilirsin de şu takımın en iyisi ibrahim üzülmez mi dedin, yoksa ben mi yanlış anladım??? savunmayın artık şu kazmayı yaw...ben kötü sonuçlarda veya kötü oyunlarda çok duygusal davranan birisi olmamama rağmen bu kazma artık dayanılmaz bir hal aldı, ömrümü yedi yawww...