![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #131 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
|
![]() | #132 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Beşiktaş:2-Gaziantepspor:1(PAF) 11.08.2006 19:06 PAF Takımımız, Gaziantepspor PAF Takımı ile Ayazağa Yusuf Tunaoğlu Stadı'nda karşılaştı. Ekibimiz, rakibini 13 ve 88. dakikalarda Can Erdem'in golleriyle 2-1 mağlup etti.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #134 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ilk defa bir skor thminini içimden geldiği için yapıyorum, maçı farklı kazanırız,gaziantep'İn hücumu düşünen bir kadro olmadığı için bunu söylüyorum, bu yüzden tahminim 4-0 veya 4-1... | ||
![]() |
![]() | #136 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Beşiktaş'tan bir bomba daha Beşiktaş'tan bir bomba transfer daha. Maç öncesi Lig TV muhabiri Ömer Güvenç'in sorularını yanıtlayan Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Brezilya Milli Takımı'nın sol kanat oyuncusu ile anlaştıklarını söyledi. Demirören adını açıklamadığı Brezilyalı oyuncunun pazartesi günü İstanbul'da olacağını belirtti. Adı açıklanmayan oyuncunun Ze Roberto veye Nerry olması bekleniyor. 11.08.2006 ![]() Kaynak : SuperSpor.com yayini izleyan oldumu acaba | ||
![]() |
![]() | #137 | ||
BJK'li artist ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Speaker , Ricardinho diyor ...
__________________ Ölümle yaşamı ayıran çizgi siyahla beyazı ayıramazki ! | ||
![]() |
![]() | #140 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ben burda Tiganayi elestirmek istiyorum. Sen 2-0 ondesin ve hic bir tane onlibero veya defans almiyorsun, gidiyorsun hucum futbolcularin yerine hucum koyuyorsun. Insan biraz daha defansif oynar bana gore ( cinconlar 4 atti gerets tigana gibi ayni hatayi yapti adamlar 2 gol yedi ). Neyse bizim takim cok guzel oynadi bugun. Sol taraf gerci biraz daha kotu bana gore ama ricardinho geliyor yani orasi duzelecek. Delgado yeni iglesmesine ragmen iyidi. Runje bana biraz olsun guven vermedi! Insan o kornerde cikar, oyle maradona gibi defansta hareketler ne? Baki bence yine en kotusuydu takimin. Deli ibo degil baki cikmasi lazimdi. Gerci bunlar daha ilk maclar, olur boyle seyler. Hadi kartalim BU SENE SAMPIYON BESIKTAS
__________________ Bu sene sampiyon gorelim sizi, Olmeden mezara koymayin bizi, Korkutmaz bizleri musalla tasi, Olumune seviyoruz biz BESIKTASI | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |