![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #32 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | kolay maçlar arka arkaya oynanınca alınan galibiyet serisi ile takıma da moral gelir.Erciyes'in bizi zorlayacağını sanmam heleki cenksiz.Nobreden ligde siftah bekliyorum..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #34 | ||
B J K ![]() Üyelik tarihi: Jan 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Merhaba; Kendi açımdan maçın gündüz maçı olmasına sevindim biraz popilist bir yaklaşım olacak ama ![]() Maç ile ilgili yorumlarima gelecek olur isek. K. Erciyes sezonun en istiktarsız ve oturmamış takımı görüntüsü içerisinde disiplinden uzak bir görüntü sergiliyorlar ben Beşiktaşımızın şartlar ne olursa olsun (tigana hatasi baki vs.. gibi ![]() | ||
![]() |
![]() | #36 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Bu maçıda alıp artık lige daha çok ağırlığımızı vermeliyiz.Vermememiz gereken maçları verdik şimdi tutunamazsak ileride dahada kötü sonuçlar doğurabilir.Bu hafta yenersek erciyesi baya iyi olacaktır.SPekülasonlarıda ortadan kaldırırız.
__________________ Yükseklik korkumuz olsaydı KARTAL olmazdık... | ||
![]() |
![]() | #38 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | zaten bu maçta da atamazsa daha hiç atamaz rakip savunma hiç yok
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #40 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Fikstüre bakıyorum da bizi belki zorlayabilecek antalya,rize deplesmanları olabilir.Fenerbahçe deplesmanını saymıyorım her zamnki gibi ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |