![]() |
kötü bir oyun sonucu kazanmayi bildik, ve besiktas turkcel super ligde, bir kac saat icinde olsa, ikincisiraya oturdu!!hahahaha.....ii oynadik diyemem ama kazanmak cok önemliydi...gelcek hafta kazanmamiz sart, cünkü fener vestelle oynuyor...hersey cok güzel olacak |
Alıntı:
|
herkes boboya laf ediyo neymiş kötüymüş adam suanda takımımızın en golcu oyuncusu KARDEŞİM BEN ANLAMAM FORVET DEDİNMİ GOL ATACAK NEYMİŞ KOSUYOMUS PRES YAPIOMUS HADİ ORADAN BU LAFIM NOBRE YE EGER SEN FORVETTE OYNUYOSAN GOL ATACAKSIN..3 paun güzel futbol kötü zar zor gene.. |
arkadaşlar ne olursa olsun önemli bir 3 puan aldık... ama kötü futbol dewam ediyor. umarım haftaya inönü de böle bi bjk izlemeyiz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
maçı izleyemedim ama yorumlara bakılırsa her zamanki kötü oynamışız yinede 3 puan almak güzel |
ben açıkçası bu skoro hiç sevinmedim ilerisi için umut vermioor diyebilirim.nezaman takım ruhu gelirse ozaman güven verirler önemli olan TAKIM RUHU BEYİNLERİNE GEÇİRMESİ LAZIM ARTIK |
bence kötü futbolun sorumlusu ricardinho..erciyes maci..tottenham maci ve rize maclarinda tek basina oynadi birakin gol falan bi gol pasi bile vermedi..hatta frikikler haric kaleye bile sut atmadi... rize macinda kaleci ve defans görevlerini hatasiz yaptilar...forvette nobre ve gökhan daha sonra boboda ellerinden geleni yaptilar...sagda burakda bisey yapmaya ugrasdi..sedef ve serdarin görevide riconun arkasini desteklemekte onlarda fena degildi..ama ricardinho hic bisey yapmadi... TRANSFER DÖNEMINDE ILLEDE STAR ALINSIN DIYEN ARKADASLARA KAPAK OLSUN.... |
Türkiye`de Saat: 15:56 . |