![]() |
Alıntı:
Son mac disinda solbek oynamadi, cunku surekli Clicky ve Justin Hoyte sol bek oynuyordu. Ama Clichy sakatlaninca mecburen solbeke gecti Gallas, normalde sezon basindan beri stoper oynuyordu Toure ile birlikte, istersen diger maclarin kadrolarini bulup da yaz buraya, tek macla inandirici olmuyor! Sampiyonlar Ligini ve Ingiltere ligini takip ettim ve Clichy sakatlanmadan evvel Gallas surekli stoper oynadi, inanmiyorsan burada link var, kapak yerine gitmistir herhalde: Arsenal-Mania.com - Arsenal News and Articles - Gallas to play at left-back for some time yet Ayrica bu da bir evvelki CL'deki mac, bunda da Gallas ortada oynuyordu, buyuk bak bakalim: Thierry's too hot for Porto to handle | the Daily Mail Hatta diger Ingiltere ligi maclarinin da kadrolarini koy bakalim kim hakliymis... |
Hatta bu link'te de belli oluyor. Mecburiyetten son maclarda solbek oynuyor, yoksa hem kendisi belirttigi gibi hem Wenger'in belirttigi gibi asil mevkisi stoper: Arsenal.com Gallas plays left back and Baptista in the squad Burada da gorebilirsin, Mourinho ile surekli pozisyonu hakkinda sorun yasamisti Gallas, ve sonunda da ayrildilar zaten: Transferring the blame |
Alıntı:
birader tek maç yok 2 maç koydum oraya. aç gözlerini bakma şaşı. senin ne tip biri olduğu biliğim için 1 den fazla maç kadrosu koydum ve belirttim. iyi oku. senle polemiğe girecek kadar çocuk değilim. eyw |
Alıntı:
Ben de sana kadro verdim ve Wenger'in soylediklerini de kattim isin icine. Gallas geldiginden beri stoper oynuyor, ama solbek mevkisinde baska alternatif olmadigi icin oynuyor. Sakatliklar gecince yine ilk oynadigi yer stopere gececek, bunu Wenger de Gallas da istiyor, hemen oyle kacmakla olmuyor maalesef. |
Alıntı:
kaçıyo maçıyo yazma asabımı bozma gene. kes bana yazma bişey bilmiş herif. |
Alıntı:
ha bu arada ingilizce bilmediğiniz için aksi yönde konuşuyorsanız linkteki yazıları çevirebilirim...;) |
Alıntı:
|
gerçek yeri stoper kendiside sitede söylemiş ama bundan bize ne |
Alıntı:
adam diyo ki chelsea den sol bekte memnun olmadığı için ayrıldı. arsenalde şu an ortada oynuyo. ben de dedim ki ayrılma nedeni 13 numaralı formasının kendisine sorulmadan ballack a verilmesi. gallas şu an da arsenal de sol bek oynuyor. you get it? haha ulan ne adamsınız ya. ben de hata ya çoluk çocuk la muhatap oluyorum. |
Alıntı:
bu ortamda da karşınızdakini aşağılayan bir üslup takınmanız nedeniyle böyle bir mesaj attım... |
Türkiye`de Saat: 03:16 . |