![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
toprak hacısı!! chelsea-beşiktaş maçında sol bekte mi izledin GALLAS ı kardeşim... |
Alıntı:
|
Alıntı:
öyle hacısıı falan diye laubali konuşma. |
Alıntı:
Haklisin kardesim, kapak olsun gibi laflar kullaniyorlar, sonra da kapagi kendileri yiyince ne yapacaklarini sasiriyorlar. Wenger said: "It would have been useful to have Gallas at centre-half but at the moment I have no real choice. The Frenchman, signed from Chelsea last week, is primarily a centre half but will fill in at Arsenal’s problem position because Johan Djourou has recovered from his shoulder injury and will retain his place alongside Kolo Toure at the heart of the backline. “William’s best position is centre back. He can play either side but if you ask him he will tell you his best position is centre back. But we are short at the back and on the left especially at the moment.” GALLED GALLAS Gallas has more reason to feel aggrieved. He has asked for and still not received a run in his preferred position of centre-half. Maybe such decisions should be left to the manager - Mourinho has every right to pick the team as he sees fit - but Gallas is clearly unhappy with the situation and deserves a chance elsewhere. Gallas (left, with Mourinho) has consistently complained about his situation - often tiresomely - for a long time now, long enough to be taken seriously. He simply does not enjoy playing at full-back. Mourinho should understand that and allow him to leave. Linkleri de vereyim hatta: Arsenal.com Gallas plays left back and Baptista in the squad Transferring the blame Bilmedigin seyi iddia etme, hele kapak taktim diye laflar hic kullanma! |
Alıntı:
ben sana diyorum ki: chelsea'den sol bekte memnun olmadığı için ayrılmadı. ayrılma nedeni 13 numaralı formasının kendisine sorulmadan ballack a verilmesi. arsenalde şu an ortada oynamıyor. solbekte oynuyor. 2 tane de örnek verdim. senin derdin ne? olayı niye saptırıyosun? uzatma. |
Ya of yeter ya Beşiktaşforum oldu Gallasforum.Keselim şu manasız tartışmayı artık ya.Abi Gallas yeri geldiğinde sol bekte oynar,stoperde oynar,sağ bekte oynar.Niye kendinizi ben senden daha çok biliom olayına sokuyorsunuz ki??? |
şurayıı kilitleyin arkadaşlarr bu böyle uzar gider |
Alıntı:
Ben sana diyorum ki, Gallas normal olarak bir stoper, Chelsea'de Mourinho tarafindan solbek oynatildi ve bardagi tasiran son damla da zaten numarasinin alinmasiydi. Ama ana unsur forma degil Chelsea'deki durumuydu, sen hic forma yuzunden tkaim degistiren oyuncu gordun mu? Ayrica Arsenal'de son 2-3 macta solbek oynadi, ama Wenger'in ve Gallas'in soyledigi gibi stoper olarak alindi ve solbek birinin iyilestigi an gercek mevkiisine gececek, ben Wenger'in agzindan cikan lafi yaziyorum buraya sen hala iddialasiyorsun. |
Alıntı:
bak kardeşim o maç örnekti sen saçmalıyorsun william gallasın gerçek mevkisi STOPERdir ama gerektiğinde sol bektede oynar misal ibrahim toroman sağ bek oynuyor ama asıl yeri stoper anlatmak istediğim mevzu bu sen başta girmişsin kapak olsun filan önce sen konuşmalarına dikkat et!!!Senin sorunların war belli...Biri çıkıyor ingilizce yazıyı türkçeye cevirebilirim diyor hemen atlıyorsun!!Hacııı ii bak kendine.... |
Türkiye`de Saat: 02:55 . |