![]() |
yeter artık ya sistem ayrı dert sakatlar ayrı dert ilk 11 ayrı dert hep dert |
yaw artık kaybetmek diye bişe olamaz,sakatlar bahane diil,tottenham yenilgisinden sonra artık bu taraftarın sabrı kalmadı,umarm yenerz,böle takım nası yenilio hiç anlamıorm... |
gençler macında buldugumuz morali fzlasıyla tottenham mcında bozduk...umrım yeneriz.. |
vestel kaybettii kesinlikle bu maçı almalıyız |
bence bu maç bizim açımızdan çok da rahat geçmeyecek yine zorlanacağız ama herseye ragmen yenmememiz gerekir.cunku vestelde kaybetti.. |
kazanırız gibime geliyo ama gene ıkına ıkına çünkü bu takım eşittir diken üstünde maç demek... |
arkadaslar hıc yerı dııl ama bı ricam olacak .forzabesiktas a uye olmak ıcın davet gerekıyormus.benı aaranızdan forzaya uye olan bırısı davet ederse ınananın cok makbule gececek.davet ıcın maıl adresımmı vermem lazım yoksa nıkımımı bılmıyorum .özelden atacagınız mesajlarda bunlara cevap werecem.tekrar kusura bakmayın bu yersız yazı ıcın :confused: |
Alıntı:
|
hiç umudum yok |
Nobre 2 gol atar!!! Rize ic sahada 9. durumda. Yani ic sahada vasat bi takım. Besiktasımız ise su ana kadar deplasmanlarda istenilen grafigi yakalayamasada, son yasanan Totnım malubiyeti ve 1. sıradaki Manisa takımının puan kaybetmesi bu maç için ekstra bir motivasyon sağlayacaktır. Son surecte yasananlar bu macın puan kaybedilebilir havasında gececeğini gösterebilir. Ama Beşiktaşımız bu maça kendisini ıspat etmek için çıkacaktır, en azından çıkmalıdır. 2 farklı bir galibiyet bekliyorum. Seninleyiz Kartalım!!! |
Türkiye`de Saat: 12:02 . |