![]() |
umarım yeneriz |
ins alırız böle gitmez! totenham maci cok kotu oynadık bari ligde ii oynayalım! |
Avrupa maçlarından sonra genelde lig maçlarında puan kaybediyoruz.İnşallah bugün böyle olmaz.Ama neden bilmiyorum?Bu maç için biraz karamsarım.Umarım Beşiktaşlı futbolcular beni yanıltırlar. |
çaykur rize saffet susiç geldikten sonra evindeki iki maçı da kazandı kayseri ile g.antepi yendi. inşallah tiganaya rağmen kazanırız kolay maç değil. |
--------------------------Murat Şahin------------------------------- İ.Toraman--------------Zan-------------Baki---------------Üzülmez-- ----------------------------Serdar---------------------------------- -------Burak-------------------------------------Fahri--------------- --------------------------Ricardinho--------------------------------- -------------------Nobre--------------Bobo------------------------- Tigana'yı biraz tanıyorsam böyle çıkar sahaya. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bobo nsıl oynamaz ya...bu macı almzsak tigana'nın işi zorlaşır |
takımda iki tane ayağı top yapan adam var Ricardinho (o da sahada gezininyor) ve Nobre... anlaşılan o ki bu maçta farklı olmıycak Beşiktaşta Mehmet Sedefle Gökhan Güleç gibi adamlar nasıl oynar anlamıyorum |
Türkiye`de Saat: 10:39 . |