Alıntı: bjk4ever´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 147853)
Bugun ofansta cok kotuyduk, Delgado ve Kleberson olmayinca kreatiflik tamamen bitiyor, forvetlerde de hic is yok zaten, Nobre tek basina didindi ve macin adami oldu zaten.
Defans yine iyiydi, teke tek cok pozisyonda kaldik ama yine gecit vermedik, direkten donen top disinda da pek tehlikleli olamadilar zaten.
Benim kizdigim sey, bugun kontradan 1 tane yiyip 1-0 yenilseydik yine suc gunah kecileri Baki ve Runje'de olacakti, oysa ki hucumda cok eksik kaliyoruz. Puan tablosuna bakiyorum ve aci gercek zaten ortaya cikiyor.
Su ana kadar biz sadece 14 gol atmisiz, Manisa tam 23! gol atmis, FB mac eksigiyle 19, bu kadar geride olan GS bile 18 gol atmis, hatta Trabzon bile bizden 1 gol fazla atmis. Yedigimiz gol sayisi ise FB ve Manisa ile esit, nasil tum suc Baki ve Runje'de oluyor ona cevap bulamiyorum.
Ayica koskoca BJK altyapisi, cika cika anca Mehmet Sedef mi cikiyor? GS'yi gencecik Arda ve Aydin tasirken bizde M.Sedef'e katlanmak zorunda kaliyoruz, inanilir gibi degil. | Bu yazdıklarının tek suçlusu zaten Tigana... Eğer sahaya top yapan 2 oyuncu ile çıkarsan pozisyonda üretemezsin bol bol pozisyonda yersin...
Hele Mehmette ve Gökhanda hala ısrar etmeninde ne anlamı var onuda mrk ediyorum
Serdarı da ön libero oynatarak bırak gençleri kazanmayı kaybedicek
Bu arada az gol yememizin tek nedeni şans...Her maç anadolu takımlarına karşı bizim girdiğimiz poziyonlardan çok daha fazlasını veriyoruz...
Orta sahada Serdar ile Mehmet ne atağa katkıda bulunabiliyor ne defansa.. Özellikle Mehmet.. Dikkat edin çoğu zaman rakip takımın futbolcusuna hamle yapmaya bile tenezzül etmiyor
Ama ben Baki ile Runjeyi genede suçlu bulmuyorum... Baki elinden geleni yapıyor.. Runje de daha iyiye gidicektir yeterki sinirine hakim olsun |