![]() |
Alıntı:
--------------------------runje------------------------ ali tandogan----i.toraman-----g.zan--------i.üzülmez--- ----------------koray-------kleberson------------------ ------burak------------------------------ricardinho----- -----------------------delgado------------------------- -----------------------nobre--------------------------- |
hiç zor bi maç olacağını sanmıyorum,runje saçmalık yapmazsa tabi,rahat alırız bu maçı ve bu maçta da gollerden biri delgadodan gelecek,buna bütün kalbimle inanıyorum:) |
Arkadaşlar Sakarya maçının 11'i belli olmuştur.İşte 11 : ------------------------------RUNJE--------------------------------- ---------------------TORAMAN----------ZAN------------------------- A.TANDOĞAN----------------------------------------------İ.ÜZÜLMEZ ------------------------SERDAR KURTULUŞ--------------------------- -------------FAHRİ-----------------------------RICARDINHO--------- ---------------------------DELGADO---------------------------------- ------------------NOBRE----------------BOBO------------------------ Gözünüz aydın Ricardinho ilk 11'de oynuyor Delgado ile birlikte...:) |
bu hafta inş 2.liği kapacaz |
Alıntı:
kaynak ne yaws ben inanamıom beraber oynıcaklarına ama inş ole olurda şow görürüz... |
Alıntı:
bende pek inanmıyorum bu adam hayatta bu ikisini yanyana oynatmaz |
bu mactada gol yemicez INSALLAH ozaman 3 mac arka arkaya GOL YEMEMIS OLUYOZ |
Alıntı:
|
hislerimle konuşmayı sevmem ama bu maç için konuşuyorum, farklı ve rahat bir galibiyet bekliyorum...:rolleyes: |
arkadaslar aranızda deplasmana giden varmı varsa bilgi verirse sevininrim burası yeri diil ama kusura bakmayın |
Türkiye`de Saat: 03:17 . |