![]() |
basarilar kartalim yenin su tinercileri |
kadro nasıl beğendinizmi abi biri bana kuruluş düzenini bi çıkarabilermi...bismillahirrahmanirrahim.. |
ilk 11'imiz runje toraman g.zan koray deli ibo burak serdar kleberson i.akin delgado nobre |
warya amatör gibi oynuolar beşiktaş'a yakışmayan bi oyun war sahada yazıklar olsun bu maçı alamazlarsa hepsi bıraksın gitsin pafla çıkalım 3 yıl oldu alıştık zaten ;) no proplem... |
bu maç böle biterse o sataddan ne yönetim çıkar ne hoca ne de futbolcu çıkar bu maçtan dolayıda çok ceza alırız allah sonumuzu hayır etsin |
ya inanamıyorum artık ilk yarı takım sahada yoktu ya hiç bir organize atak hiç bir varyasyon hiç bişi yok sahada bu kadar mı besiktaslıklık delgado dedik iyi deik bu adam ne zaman iyi oynayacak kac hafta gecti hala mı alısamadı takıma burak denen herif hiç bi bir topu olumlu kullanamıyacak yaw ne zaman bir takım olcaz biz umarım bu macı cevirirler ama bole oynarlarsa o kadar zorki.. |
Buyrun Koray!!!! Bursa maçını izleyen karar versin. Büyük Beşiktaş'a yakışmıyor kardeşim. Sinir hastası ettiler bizi. O kadar rahat pozisyonda topu rakibine veriyor ve gol oluyor. Bu mudur? Kaç tane pas hatası yaptığını gördünüz mü? Tüm atakların nasıl başlamadan bittiğini gördünüz mü? Rakibe verdiği topu gördünüz mü? Delirmemek elde değil. Düzeltme : Bu nasıl bir ikinci yarıdır? Ne değişti de böyle güzel oynadı takım. Koray hakkındaki düşüncelerim aynı. Yerine biri şart! |
bırak ya hepsi gitsin bu yazdıklarının basta kleberson ve koray |
klebersona bende uyuz olmaya basladim...ben olsam kadro disi birakirim... |
ricardinhoooo |
| Türkiye`de Saat: 01:23 . |