![]() |
Futbolcularımız’ın Maç Sonu Görüşleri 24.11.2006 22:38 3-1'lik Bursaspor galibiyeti sonrasında oyuncularımızın yaptığı açıklamalar: Ali Tandoğan: Bugün hücuma yönelik oynadım. Ricardinho nefis bir pas attı ben de değerlendirdim. İlk yarı kötü oynamıştık. 2. yarı ise mükemmeldik. Hep böyle oynarsak tüm maçlarımızı kazanırız. Şimdi sırada UEFA var. Kalan 2 maçımızı kazanarak bir üst tura çıkmak istiyoruz. Vedran Runje: Bugün çok mutluyum. Taraftarlarımıza çok teşekkür etmek istiyorum; beni bugüne kadar iyi oynamam için beklediklerinden dolayı. Bundan sonra da takım olarak böyle oynamalıyız. Matias Delgado: Aslında biz hep aynı şeyleri yapmaya çalışıyoruz. İlk yarı bunları gösteremedik ama 2. devre gösterdik. Ricardinho'nun girmesi ile orta alanda bulamadığımız boşlukları bulduk. Çabalarımız neticesinde sonuca gitmeyi başardık. |
ri-car-din-hoooooooooooo |
Tebrikler Karakartallarıma ilk yarı iyi olmasakta ikinci yarı cok güzel basladık ve bunu sürdürdük.3-1 gibi bir skorda cok sevindirici.Tigana Delgado ile Ricardinhoyu brugge macı nedeniyle aynı anda sahaya sürmedigini söledi yorgunluk acısından.Mantıklı geldi.Bu galibiyetimizin bursa macınada gelmesi ayrı bir sevindirici tabi.Ricardinho bu formanın hakkını vermeye calıstıgını bir kere daha gösterdi dün yaptıgı hareketlerle performansıyla mantıgıyla.Helal olsun takım olarak iyiydik. |
del-ga-do bu adamın ismini çok duyacaksınız sonuna kadar güveniyorum |
iyi olacak runje yanlız önündeki defans hata yapmaya devam ediyor |
Ricardinhoyu Tigananın ilk 11 de baslatmaması bence mantıklı bu adam bize brugge macındada lazım performans olarak.Ya Delgadoyu ya da Ricardinhoyu ilk 11 sürecektiki Delgadoyu secti.Ricardinho ilk yarı oynayıpta etkisiz olsaydı 2.yarıda aynı sekilde devam ederdi brugge macınada yansabilirdi .Bu mac bursanın hırs macı oldugundan dolayı ilk yarı kontorollu oynayacaktı bursa ve bu da oldu zaten.İlk yarı dogru düzgün atagımız yoktu . 2. yarı bursada performans düsüklügü oldu ve Tigana Ricardinhoyu oyuna alarak iyi kullandı skora yansıdı bu.Helal Tiganaya.Takım iyi oynuyor.Cok daha iyi olacagız.Biraz sabırlı olmalıyız bence.. |
Ikinci yari biraz olsada ozlenen besiktas sahadaydi:) Insallah ilk devreyi kayipsiz kapatiriz ve butun kalan maclarimizi aliriz... |
Yavas yavas Ricardinho kendine geliyor...daha bu bisey degil:) |
çok güzel koydu ama |
Alıntı:
|
Tandoğan kendini çok iyi geliştiriyo bence 11 in değişmezi olması gerekiyor... |
dün doğru yerde oynadı bence artık orda oynamalı |
delgado fizik olarak çok zayıf gözüküyor. tamam kabiliyetli olduğuna ben de katılıyorum ama bizim beklediğimz ayarda olabilmesi için fiziğini de güzlendirmesi gerekiyor. o zaman her ikili mücadelede yerde kalmaz |
Alıntı:
aynen katılıyorum özgür sana |
rugge maçında bursa ikinci yarısını oynamak lazım |
aradaki fark belli ricardinho daha tercübeli delgadodan delgadoda potanziyal var ama biraz tercübe lazim ve delgadoda vucut diye bir sey yok hemen kücük seyde sakatlaniyor anlamiyorum vallah |
keske dün buragin yerine direk ali tandogan baslasaydi.. |
artik oyuna girerse sinirlenmiyom cünkü oyuna girince iyi isler cikartiyor ve macdan maca daha iyi oyniyor helal vallah |
Bir galibiyet alıyoruz hemen herkezin gözü boyanıyor... Takımda hiçbir fark yok hala ne yaptığını bilmeden oynuyoruz... Dün gece 3 gol attık ama allahın yardımı ile en az 3 golde yemedik... Tabelacı olmayın kötü futbolu görün...2. yarı dahil iyi futbol oynamadık dün... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ali tandoğan Beşiktaşımıza gelmeden önce türkiyenin en iyi sağ kanadı idi yanlış hatırlamıyorsam inşallah böyle devam eder i.akın ric delgado( ali tandoğan) bu oyuncular ile hücum çok daha etkili olur |
Wallaa ben ilk yarı beşiktasımı hic begenmedım...Ne zaman rico girdi iş o zaman tersıne dondu...Delgado denılen adama 5 milyon bonserwis weriyoruzz ama adam 2 mac oynuo 3 mac sakatım die kadroya alınmıoo...Bu adam şimdiye kadar ne yaptı allah aşkına bır soyleyın yaaa...Eger riconun ustunde bu kadar durulsaydı ınanın bana su an lıderlık koltugunda biz oturuyor olacaktık...Onun dısında tıgananın bir turlu yıldızının barısmadığı tandogan dun en guzel cevabı oynadıgı oyunla werdii...Bu adamın yeri gercekten orta sahanın sag kanadı..Bu adam kesınlıkle sag bek oynayamazzz...Sonuc olarak besıktasım kendısıne gereklı olan 3 puanı bursadan 2.yarıdakı oyunuyla soke soke aldı... |
Bu maç için tek söylenecek şey var.Ri-car-din-ho.O Türkiye'nin yeni Hagisidir.Bundan sonra Ricardinho'yu dikkatli takip edin.Patladı ve patlamaya devam edecek artık.:cool: |
Alıntı:
|
Maçı çıplak gözle seyretmek gerçekten farklı noktaları anlatmak açısından önemli. Şöyle ki; İlk yarı felaket. Bu felaketin çıkan oyuncular ve yerleri olduğu "daaaan " diye göründü. Çoğunluk arkadaşın "mükemmel diziliş" diye nitelediği bir dizilişle çıktı 11 ile çıktı takım. İlk yarının 30. dk.sı geldiğinde tribün "neden çift forvet değil,çoğalamıyoruz" serzenişinde bulundu, ve haklıydılar. Hücumda çoğalamıyordu. Tigana, Koray'ın aklına ve beyin-ayak koordinasyonuna güvenmiş olacak ki, defanstan tüm toplar onun ayağından çıkmaya çalıştı. Fakat Koray, zebellah Bursa forveti karşısında küçüldükçe küçüldü. Yani Koray, fizik açısından yerinin adamı değil, eze eze top aldılar.Bu ilk yarıda da, ikinci yarıda da aynıydı. Hele hele ilk yarıda yeni açık tarafındaki kaleyi koruduğumuzdan ve olaylar tam önümde olduğundan adamın suratndan okunuyordu hepsi. Neyse, uzatmayalım, ikinci yarıda sistem güm diye değişti. Bunda etkili olan Kleberson'un öne çıkmasıydı. ve İbo atılana kadar da ön tarafta Rico'ya topu çok güzel aktardı. Tüm toplar Rico'da toplanınca o da mükemmel servis yaptı. İkinci yarıda Nobre yine tek forvetti hemen gerisinde Rico vardı. Yani diziliş 4-4-1-1 gibi olup, Klebi ve Delgado daha ofansif davranıyordu. Buda hücumda 4-5 kişi olmamızı sağladı. Runjeeeeeeee...Runjeeeeeeee...ama selam bilem vermedi,hahahaha... Velhasıl kelam, Şimdi buldu 11'i sanırım. Ama, benim iddiam şudur ki : serdar'ın yanına 4 ciğerli bir afrikalı ile defansa bir tecrübe ile bu takım şahlanır da şahlanır. Geçici çözüm, benim canlı gördüğüm, Gökhan ile Baki yada M.Doğan yanyana oynar, Koray tercihen ya Klebi ile değişir(Klebi kulübeye), yada Koray kulübeye... --------------------------Runje--------------------- İ.Toraman-----Gökhan------M.Doğan-------İ.Üzülmez --------------------Serdar------------------------ --------Klebi-----------Delgado------------İ.Akın-------- -------------------Rico------------Bobo (Nobre)---------- Not :(Bu oynayan değil benim aklımdan geçendir, katılan katılır...) |
Alıntı:
|
Alıntı:
çok garip istatistikler sunuyorsun ortaya..hayranım yani..tüm kamuoyu tüm spor yazarları bu takım tek forwet oynayabilir derken sen habire inatla 2 forwet neden olmadık diyosun...senin futbol görüşüne hayranım ya.. bi de ne akla hizmet rico yu forwete koydun |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
lütfen yorumlara bu şekilde polemik yaratıcı cevaplardan kaçınalım. Herkesin bir görüşü ve bilgisi var. Ben maçta gördüklerimi ve bana göre olması gerekeni yazdım. Kimse kendini futbol uleması sanmasın. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın!!! |
Alıntı:
Bir de şu var. Koray o topları dağıtır ama dağıtmak kadar topu nasıl alacağını da bilmek gerekli. Koray topu yolluyor, Serdar ayağına bekliyor, topa koşmuyor. Keza Delgado da. Bu da sanki Koray top kaptırdı gibi duruyor. Topa koşsa, rakipten önce hamle yapsa sorun olmayacak. Ne zamanki Bursalı baskıya gelio,o zaman hareketlenio ama iş isten geçmiş oluyo... Bunu basın toplantısında Tigana'da söyledi. En azından bir teşhis var...Tedavi, vakit almaz umarım... |
bu galibiyete ihtiyacımız vardı,rico paşayı kazandığımıza inanıyorum,hem taraftar hem oyuncular hem de yönetim için iyi bir galibiyet oldu |
Ricardinho Konuştu Beşiktaş'ın Bursaspor ile yaptığı karşılaşmada 1 gol atan ve asistleriyle takımın galibiyetinde büyük rol oynayan Brezilyalı yıldız Ricardinho, dünkü maçta attığı golden ve asistlerinden daha önemlisinin takımlarının iyi oynayarak galip gelmesi olduğunu söyledi. Ricardinho, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, Bursaspor karşısında 2. yarıya zor bir ortamda başladıklarını belirterek, ''Ama 3 gol atarak maçı lehimize çevirdik. Karşılaşmanın sonlarına doğru Gökhan Zan'ın sakatlığı ve İbrahim Akın'ın kırmızı kartı olmasaydı farkı daha da arttırabilirdik. Maça girerken iyi oynayıp oynamayacağınızı kestiremiyorsunuz, ancak ben Bursaspor karşısında oyuna çok konsantre çıktım'' diye konuştu. Siyah-beyazlı taraftarların her zaman takımlarının yanında olduğunu kaydeden Brezilyalı oyuncu, ''Maça çok iyi adapte olan ve maçı adeta yaşayan bir taraftar topluluğuna sahibiz. Bizi her zaman pozitif yönde iterek destek veriyorlar. Biz de takım olarak Bursaspor maçını kazanarak bu güzel desteklerine yanıt verdik'' dedi. ''CLUB BRUGGE MAÇI DAHA KOLAY OLACAK'' UEFA Kupası'nda kendi sahalarında Club Brugge ile yapacakları maça da değinen Ricardinho, ''Club Brugge maçı Bursaspor karşılaşmasından daha zor olmayacak. İddiamızı sürdürmek için kazanmalıyız, bunu da başaracağız'' dedi. Bursaspor maçında geriye düştüklerini hatırlatan siyah-beyazlı oyuncu, ''Geriye düşülen maçları lehinize çevirmek gerçekten zor oluyor. Bizim şimdi ilk hedefimiz Club Brugge maçını kazanarak UEFA Kupası'nda iddiamızı sürdürmek'' diye konuştu. Beşiktaş'ta olduğu için mutlu olduğunu kaydeden Ricardinho, ''Her geçen gün performansımı yükseltmek için çalışıyorum ve Beşiktaş'ımızın başarısı için elimden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğim'' diyerek sözlerini tamamladı. |
Barış sonsuza kadr sürüp böyle abuk tartışmaların yada sataşmaların olmamasını diliyorum.Hem çarşısı,hem kapalısı,zaçığı,numaralısı bizim taraftarımız,ayırt etmeyiz.. |
I Love You Ricardinho....... Ricardinho Gercekten Kendini Ispatlamaya Basladı... Ikinci Yarı Rico Show izLicez Insallah.. |
bilmem dikkat ettiniz mi rico pasa topu cok ii saklio we 100%100 pasla oynuo bursa macında tek pas hatası yapmadı bı sey daha dıkkatımı cekıo besıktas kendı sahasında bıle rakıbını sahasına hapsedemıo bu kotu bı olay bızım ıcın sadece antep macının 20 dakıkası bunu basardık ama ezıkler palermoyu sahasına hapsedıo bu bnı uzuo arkadaslar |
Alıntı:
Delgado konusunda katılmıyorum arkadaşım delgado beşiktaşımza gelmeden önce bütün maçlarda oynamış çok istikrarlı bir oyuncuydu. ancak ülkemizde adam sürekli tekmelere maruz kalıyor ve hakemler nedense adamı korumayı düşünmüyorlar evet bu sezon delgadodan tam bir verim alamadk ancak şuda bir gerçek bu çokcukta çok iyi bir yetenek var gelecek sezon muhteşem bir yıl geçireceğine inanıyorum |
dunyada tekız |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 10:35 . |