![]() |
Alıntı:
Bu takım 2 forvet oynarken 67 pozisyonun 18 tanesini atmış... %25 ile oynuyor. Tek forvet olunca kim atacak??? 1 golü olan Nobre mi??? |
Alıntı:
|
-------------------------------------------RUNJE---------------------------------------- ---------------------------------ZAN----------------KORAY---------------------------- TORAMAN-----------------------------------------------------------------ÜZÜLMEZ-- -------------------------------SERDAR------------KLEBERSON------------------------ ------------DELGADO(formdaysa eğer)--------------------------İ.AKIN------------ ---------------------------------------RICARDINHO------------------------------------- ---------------------------------------MERT NOBRE------------------------------------ |
Alıntı:
|
Alıntı:
ne kadar kolay size göre söylemek... onu koy arkasına bunu koy, gerisinde berisinde şu olsun... ama realitede sayılar var ve maalesef yalan söylemiyorlar...Ne yazık ki bu sayıları dile getirmek hiç birinizin işine gelmiyor. Futbolun geliştiği ülkelerde insanlar lafa değil istatistiğe bakar. Umarım siz haklı çıkarsınız ben de haksız!!! Umarım Nobre de Delgado da Rico da gömer. İ.Akın önce ayakta dursun, o yeter...yerlerde sürünen adam görmek istemiyorum ben... Ama gerçeklere bu kadar da kapatmayın gözlerinizi... Ayrıca tek forvet çıkmayacak yine bu adam, eminim, forvet olarak tek çıktığımız için öyle sanılıyor... Ama ya Delgadoyu(bükreş maçı) yada İ.Akın'ı (FB Maçı) 2. forvet olarak koyuyor... |
bi febe bide bunlar...mutlak yenmemiz lazım... |
bence 11 böyle olmalı, çünkü ibo akın sonradan oyuna girdiğinde daha etkili oluyor runje ibo toraman-----koray-----gökhan-----ibo üzülmez serdar-------kleberson burak-----ricardinho-----delgado nobre |
19 kişilik kadro 19 kişilik kamp kadrosunda şu isimler yer alıyor:Vedran Runje, Murat Şahin, Ali Tandoğan, İbrahim Toraman, Mustafa Doğan, Gökhan Zan, Baki Mercimek, Serdar Kurtuluş, Fahri Tatan, Kleberson, Koray Avcı, İbrahim Üzülmez, Burak Yılmaz, Ricardinho, Nobre, Gökhan Güleç, İbrahim Akın, Delgado, Mehmet Sedef |
bursa maçında güzel ve net bir skor alırız inşallah |
yarını iple çekiyorum gerek saha içi gerek saha dışı,inşallah hakkımızda hayırlısı olur |
Türkiye`de Saat: 03:14 . |