![]() |
Alıntı:
|
Bu arada taraftra harika bişey yaptı runjeyi yuhlamayarak ama runje çokda iyi kurtarışta yapsa olmuyor işte,yani bu kadar da kasmamak lazım artık,böyle bir hatayı yemin ederim ben bile yapmam,kırmızıyı görseydi o sahadan çıkamazdı..Bakiyide bu forumda en çok eleştirenlerden biri olarak kutlarım,bugün baya sağlamda ama bu yinede onu normalde yedeklikten kurataramaz tabi.. |
Alıntı:
|
Baki ilk defa sana helal olsun diyorum... Runje yine yaptin ya yapacagini :D Ibrahim ler hepiniz süperdiniz... Bu mücadeleyi özlemistim hepinize helal olsun... LEVERKUSENE GITMEYEN FENERLI OLSUN:.. |
Bugün takım olarak çok ii top oynadık ve süper mücadele ettik s****** hakemide yendik rico yine muhteşemdi baki süper oynadı runje oo büyük hatadan sonra profosyonelliğini gösterip oyundan kopmadı sonuç olarak süper galibiyet aldık leverkusenin yenilmeside süper oldu oo mçada beraberlik yetiyor ama biz oo maçada galibiyet için çıkıcaz tabi!! |
bence takım olarak çok iyiydik bugün...bide ibrahim akın takımı 10 kişi bırakmasa çok iyi olacaktı...bizim attığımız penaltı öncesi korayın altıpastan çıkardığı top maçın kırılma anıydı...inanın gol gelio dedim ve penaltı oldu.... |
offf ibo yae naptın sen böle iice sımardın son anlarda...ayrıca bakide son zamnda ii gaza geldi ne sürdü o topu oyle yae boyle bi maçı özlemiştik helal olsun hepinize 12 kişi oynayan takımı 10 kişi becerdiniz bravo wallahı hep böle oynayın canımızı isteyin ah runje her yerde belli etme bea kendini.. |
bu hakem olayını ben hiç anlamadın sis yüzünden kalmayan bi üçak taş çatlasa 2 saat bekler ama bu 1 2 gün sürmez ben bu işte bişey ararım bu hakem neydi oyle o suratı görünce yandık zaten demiştim yuh bea bu kadar kötü maç yonetilir ayrıca o penaltıyı nasıl verdi hayret zaten veridiğine bin pişman oldu birde 4 dk uzatma verilmez mi yuh yae diyecek bişey bulamıyorum YOK TÜRK'E TÜRK'TEN BAŞKA DOST.... |
ibo süper bir oyuna kırmızı kart olmadı be kardeş bütün takımı kutluyorum hepsi çok güzel oynadı hepsine helala olsun |
takım şahaneydi sol kanadımız harika oynadı nobre çok savaştı gerçekten runje için yorumum yok alıştık artık ibonun muhakkak kulağı çekilmeli bu kadar amatörce hareketler yapmamalı bakiye gelince böle oynasın canımızı yesin :D bi ara ronaldinho gibi bilek hareketleri felan :D rico paşa içinsee namına yakışır bi futbol sergiledi "man of the match rico paşa " |
Türkiye`de Saat: 00:17 . |