![]() |
alırsak çıkarız alamazsak :(:( |
Bu Maci Almak Mecburiyetindeyiz Egerki Bu Maci Alamassak Gruptan Cikmamiz Zor...gruptaki Obur Takimlarada Bagli Bisey Gruptan Cikip Cikmamiz |
Çıkmak istiyorsak gruptan artık Brugge\'yi mutlaka yenmeliyiz.Yenersek belki Almanya\'dan beraberlikle dönsek bile çıkabiliriz bu gruptan çünkü öyle bir grup oldu ki Tottenham uçtu diğerleri birbiriyle çekişiyor.Hedefimiz bu gruptan üçüncülükle çıkmak olmalı.Ama öncelikle artık Brugge\'yi yenmeliyiz.Ki yeneceğimize de inanıyorum. |
Alıntı:
|
alırsak umutlarımız tekrar yeşerecek |
Bu Maçi Alcaz Başka Yolu Yokkkk |
daha maça var ama kesinlile almamız gereken bi maç bence zor gbi bakalım ne olacak |
Arkadaslar su an bizim gruptaki maclarin son durumu: Brügge - Dinamo 0:1 Leverkusen - Tottenham 0:1 Bu maclar böyle bittigi taktirde bizim tur atma sansimiz bayagi bi artacak. Brüggeyi yendigimiz anda hersey son maca kalacak. Dinamonun kendi evinde Leverkusene yenilmeyecagini düsünürsek belki bi beraberklik bile bizi 4 puanla son mactan cikarabilecek! HADI BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE |
savasirsak, iyi mucadele edip iyi paslasirsak bence aliriz bu maci. |
bay olduğumuz bu haftadaki alınan skorları görünce,ben iyice umutlandım,olacak bu iş |
Türkiye`de Saat: 02:16 . |