![]() |
ya bence tmm büyük hata yapti, ama iidi aslinda..yani penalti pozisyonu haric, cok güzel oynadi...ama bir sey varki, demeden gecemiyecem: ya biz bu maci kaybetseydik, ya biz bu maci runje yüzünden kaybetseydik, ozamanda ondan böyle konusurmuydum?? bence hayir, acikcasi ozaman limit diye bir sey kalmiyacakti..yani kötü bir kaleci degil ama bazi hatalari bize pahaliya patliyor.... |
Daha 5 gün önce Bursa maçının ertesi günü "İstikrar Abidesi Runje" diye başlık atan Fotomaç'ı şimdi görüyoruz.Günlük yaşamayalım derken bunu kastediyordum işte İLHAN-MANSIZ. RUNJEEEE RUNJEEEEE RUNJEEEEEEE!!!:cool: |
keşke kırmızı gorseydın de en azından uefa da senden 1 - 2 mac da olsa yoksun olsaydık...Bıktırdı artık yaaa... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kadaşlar kaçırdığınız bişey var golü yediği dakikalarda ciddi bi rüzgar vardı. ve bu yüzden çıktıktan sonra dengesi dağıldı yani top arkasına düştü. tamam bende kızdım hemde çok kızdım ya kaybetseydik onun yada i.akının sorumsuzluğu yüzünden kaybetseydik düşünmek bile istemezdim. ama rüzgarı hesaba katın. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
İŞTE BİZ KÖTÜ GÜNDE HEP OMUZ OMUZAYIZ ÖĞÜNMEK GİBİ OLMASIN BİZ KARAKARTALLIYIZ KARA-KARTAL!!! |
Türkiye`de Saat: 06:50 . |