![]() |
Alıntı:
|
bu gruptan çıkıcaz inş |
dün alınan sonuçlar artık bütün herşeyin bizim elimizde olduğunu gösterdi.Artık herşeyi bırakıp önümüzdeki 2 maçıda kazanırsak üsttura çıkıyoruz,alalhtan ancak dünkü sonuçları isteyebilirdik gerçekten.Brugge aski brugge değil,o belçikada herkez ezen takım falan değil,gerçi bizde eski beşiktaş değiliz ama bu maçı artık kesnin alacağız bence ama asıl önemli olan leverkusen maçı,ordan 1 puanla bile üst tura çıkma şamnsımız var ama artık işi şansa bırakmayıp dağıtalım alayını.. |
Alıntı:
güven vermiyor takimimiz kapali kutu ne zaman ne yapacagi belli olmuyor.. insallah bu kez benim gibi aklinda soru isaretleri olan herkesi sevindirirler, yavru kartallar.. dostcakalin |
bu gruptan çıkarız... |
Bizim için olmak ya da olmamak maçı mutlaka kazanmalıyız başka yolu yok.. |
cok basit yenersek sansımız sürer ama kesin cıkarız diyemem yenemezsek herşey biter.acıkcası ben hiç umutlu degilim bana kalırsa cıkamayız gönül isterki bir üst tura cıkmak |
runje ali toraman koray deli delgado serdar kleberson akın delgado nobre ya bu kadroyla çıkalım.yada runje toraman koray baki deli delgado serdar kleberson akın rico nobre |
bu maci aliriz yeter ki dogru 11 le cikilsin we bursa macindaki 2.yariyi tekrarlasinlar |
Ewet kardeşim haklısın 2. yarıki oyunu oynayabilirsek c.bruge u yeneriz |
Türkiye`de Saat: 12:39 . |