![]() |
Penaltı oldu, belki morallenir de penaltıyı kurtarır diye yuhlamıyoruz, bağırmıyoruz, adam" niye yuhalamıyorsun" diye etrafa sataşıyor. Yahu millette akıl da kalmadı... wardaw dediğin gibi ciddi bir rüzgar yoktu aslında, tamamen zamanlama hatası... Vedat Okyar'ın bir yorumu var. Diyor ki; "bu adam iyi çizgi kalecisi, bu nedenle Tigana'nın bunu belinden kaleye bağlaması lazım". |
Alıntı:
|
ayrıca açılan bir konyuu başka yerlere çekme + kirletme...söyleyeceklerin varsa bana pm atarsın.... |
bence devre arası kesin gitmeli bole bjk kalecisi olamaz bole bir adamada inadına runje diyemem daha bizi cok yakacak bu gidişle cok hatalar yapan bir kaleci ve kaleci hatalarının telafisi yok cunku arkasında fileler var. |
bu takımın generali rico diğer futbolcular sonra gelir |
Hakemden Beşiktaş'a vahim uyarıhttp://www.internetspor.com/v3/resim...as-brugge1.jpg30 Kasım 2006 17:54 Beşiktaş- Brugge maçının hakemi Macar Zsolt Szabo, Beşiktaş seyircisinin harika olduğunu ancak sahaya viski şişesi atılmasının büyük sorun çıkartacağını söyledihttp://www.internetspor.com/v3/futbol/img/1x1.gif UEFA Kupası 2. tur (B) Grubu'ndaki Beşiktaş-Club Brugge maçının hakemi Macar Zsolt Szabo, Beşiktaş seyircisinin muhteşem olduğunu ancak tribünlerden atılan viski şişesinin siyah-beyazlıların başına bela olacağını söyledi. Macar hakem Szabo, Budepeşte havaalanında AA muhabirine yaptığı açıklamada, birçok platformda uluslararası müsabaka yönettiğini belirterek, ''Böyle muhteşem bir taraftarla karşılaşmadım. Beşiktaşlı taraftarlardan çok etkilendim. Ancak 53. dakikada tribünlerden atılan 200 gramlık viski şişesi yan hakemin yanına düştü. Bunu mecburen raporuma yazdım. Bunun haricinde hiçbir taşkınlık olmadı. Ancak bu viski şişesi Beşiktaş'ın başına bela olacak'' diye konuştu. Runje'nin yaptırdığı penaltıya anlam veremediğini ifade eden Szabo, topun aslında auta gideceğini, Runje'nin rakibe gereksiz yere temas yaparak penaltıya neden olduğunu söyledi. Szabo, penaltı kararı verdiği pozisyonun kesinlikle kırmızı kart gerektirmediğini çünkü bariz gol şansının bulunmadığını belirtti. İbrahim Akın'ın kırmızı kart görmesine de değinen Macar hakem, ''İbrahim Akın, daha önce sarı kart gördüğü halde, topa vurmaması gerekirken vurdu. Bu nedenle de ikinci sarı karttan haklı bir şekilde oyundan attım. Bu hatayı amatör futbolcular yapmaz'' dedi. Szabo, Club Brugge teknik direktörünün penaltı hakkındaki yorumunu ise ''Burak'ın düşürülmesi kesinlikle penaltıydı. Brugge'ün hocası benim penaltı kararını eleştireceğine, kaçırdıkları gollerden dolayı futbolcularını eleştirmesini isterdim. Beşiktaş haklı bir galibiyet aldı.'' |
Salak Medyanın Oyunlarına geLmeyeLim Arkadaşlar...! Tamam Runje Hatalı Ama Genel Olarak İyi Maç Çıkardı...! Adamı Dışlayamayız Herzamann Destek Olucaz Besiktasta OLdugu Sürece... |
Lütfen Yorumlarımızda Caps Lock Kullanmayalım! konuyu saptrmadan yorumlara devam edelim |
arkadaşlar küçük harflerle yazalım |
runje bjk nın kalecisi olamaz hakem bile mantıklı bir acıklama yapmıs ... guven vermiyor ki adam ayrıca brugge macında bir top cıkardı o kadar baskada bi şey yapmadı sayılır. |
Türkiye`de Saat: 07:39 . |