![]() |
Runje İ.Toraman---Koray---Baki---İ.Üzülmez Kleberson---Serdar A.Tandoğan---Ricardinho---İ.Akın Nobre (Bobo) |
Alıntı:
|
i.akın ve rico ya cok iş dusuyor rakip defansın usune gidip dengelerini bozmaları lazım bos alan bulan nobreninde pozisyonları gol yapması lazım |
Ben maçı maalesef lig tvden izlemeye gidecem ama genede atkımı yanıma alacam;) |
her maç atkımız yanımızda,yeter ki takım bizi coştursun |
birazdan çıkıcam evden stada gidicem,inşallah mutlu mesut döneriz,güzel bir oyun ve 3 puan bekliyoruz |
ben ir atkı aldım onu ne zman yanıma alsam mutlaka puan alıyoruz evde maç izlerken elimden bıraktığım an atak yıyoruz bi ara lavaboya gittim gitmez olaydım gol yemiştik ya bana öyle gelıo yada atkının beşiktaşımla bi bağıntısı var o yusden her maçı bu atkıyla izlemeye başladım üzerinde şampiyon yazıo inşallah ömür boyu bırakmam onu.. |
bir kayserili olarak maçın dostluk içinde geçmesini ve bjk nin yenesni istiyorum.ama fairplay maça damgasını vursun. |
Topu Rico'y ataşımak gerekiyor...Defansın kanatlarından oyuna giemiyoruz...Ceza sahası yakınlarında topu Ricoyla buluşturabilirsek görün o zman ne ara pasları ne gol pasları çıkar Rco da ama bütün iş topu defanstan oyuna sokmak ardından orta saha adamlarıyla vs. Ricoyla "doğru" yerde buluışturabilmek..Adama doğru düzgün tıop gelmiyoo |
zor mac olacak, kazaniriz insallah.. |
Türkiye`de Saat: 10:43 . |