![]() |
inşaallah bu akşam gs kazanırda fark açılmaz. tigana şerefinle istifa et git. |
Kazanmaktan Başka Çaremiz Yok Devre Arasında Moralli Girmeliyiz.... |
Alıntı:
|
--------------runje-------------- ---toraman-- koray----baki(doğan) ----deli---- tandoğan--kleb---serdar---akın--- -----rico---- -----bobo(nobre) |
ya gardaşım bırakın yaa her hafta ben de dahil binlerce kadro çıkarıyoruz ama bi numara yok aynı 11 i sahaya süremio adam ben anlamıyom yaa alex ligin en iyisi hiç naz yapmayıp oynuyo sakatlanmıyo falan bize gelene bi hal oluyo bu nedir yaa delgado sakat sürekli gerçi oynadığı maçlarda da bi numarasını görmedik ama ben iddaa ediom kardeşim fahri mehmet sedef ve serdar özkan bu takımda oynasın ne de olsa fark 8 oldu gitti şampiyonluk...(sinirlendim kardeşim ksusura bakmayın yaa inşallah ikinci yarı ii oluruz yaa) |
Alıntı:
|
bencede mac ortada kayseride alabilir bizde.. |
Bu maçı alacağız eminim. Açık oynayan takımları İnönü'de yeniyoruz. Kayseri zor bi rakip olsa da yeneceğiz. Bülent Bölükbaş en önemli oyuncuları bana göre, kitlememiz lazım bu adamı. İbrahim Akın geri dönüyor Rico ile maça damga vuracak. Oynarsa Bobo'dan da iyi şeyler bekliyorum. |
Ya arkadaşlar lig uzun daha birşey bitmedi.Bu Fenerbahçe'yi çok iyi izledim Gs maçında.Bir halt yok bunlarda.GS çok daha iyi top oynadı.FB sadece birkaç adamı ile kazanıyor her maçı.Biz takım olabilirsek duman ederiz bunları.Gördük Kadıköy'deki maçta bu sezon işte kafa kafaya oynamadık mı hatta Rico atsa kazanıyorduk.Beşiktaş ikinci yarı yapacağı takviyelerle iyi olacaktır.FB'den cacık olmaz ciddi söylüyorum.4 oyuncu aldılar 55 milyon euro.O paranın yarısına PSV tarih yazıyor Avrupa'da.FB'yi geçmek çok kolay.Yeter ki biraz inançlı olalım.Zaten geriden gelmek daha avantajlı,biraz yaklaşalım geçen seneki gibi FB'de stres olacaktır. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 08:47 . |