![]() |
inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah |
ben bu oyuncuyu sevmiyorum yakıştıramıyorum beşiktaşıma bu çocuk yüzünden fahri denilen insan yedekliğe hapsoldu |
inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah |
Kartal 116. maçına çıkıyor Beşiktaş, Almanya'nın Bayer Leverkusen takımıyla yarın yapacağı UEFA Kupası 2. tur (B) Grubu 4. ve son maçıyla birlikte, Avrupa kupalarında 116. karşılaşmasına çıkacak. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Siyah-beyazlılar, 1959 yılında başlayan Avrupa kupaları serüveninde Türkiye'yi 14 kez Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası ve Avrupa Şampiyonlar Ligi, 7 kez Avrupa Kupa Galipleri Kupası, 9 kez de UEFA Kupası'nda temsil etti. ''Kara Kartallar'', bugüne kadar Avrupa kupalarında yaptığı toplam 115 maçta, 35 galibiyet, 54 yenilgi, 26 da beraberlik aldı. Avrupa'da bugüne dek rakip fileleri toplam 133 kez havalandıran Beşiktaş, kalesinde ise 176 gol gördü. AVRUPA KUPALARINDAKİ MAÇLARI- Beşiktaş'ın Avrupa kupalarında yaptığı maçların dağılımı şöyle: Organizasyon K O G B M A Y ------------------------------------------------------------ Şampiyon Kulüpler Kupası ve Şampiyonlar Ligi 14 48 14 10 24 45 77 Kupa Galipleri Kupası 7 20 4 4 12 21 38 UEFA Kupası 10 47 17 12 18 67 61 ------------------------------------------------------------ Toplam 31 115 35 26 54 133 176 |
Beşiktaş Köln'de UEFA Kupasında yarın Almanya'nın Bayer Leverkusen takımıyla karşılacak olan Beşiktaş bugün Köln'de Ren Nehri kenarında bir gezinti yaptı. Moralleri yerinde olan futbolcular gezi sırasında gurbetçi taraftarlarla hatıra fotoğrafı çektirdiler. Nobre, kaldıkları İnter Continental Otelinin önündeki özel yapım Mercedes marka otomobili ilgiyle inceledi. Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana bu akşam maçın yapılacağı Bay Arena Stad'ında bir basın toplantısı yapacak. Beşiktaşlı futbolcular burada yapacakları son antrenmandan sonra maç saatini bekleyecekler. |
runje normal kaleci gibi oynasin ricardinho güzel paslar atsin biz aliriz bu maci |
Tigana: "İşimiz kolay değil" Beşiktaş teknik direktörü Tigana, siyah-beyazlı takımın tur şansını değerlendirdi: Fransız çalıştırıcı, işlerinin kolay olmadığını ancak kolay pes etmeyeceklerini vurguladı: "Rakibimiz galibiyet için oynayacak. Bize beraberlik yetiyor. Bu da şunu gösteriyor, doksan dakika müthiş bir savaş olacak. Beşiktaş olarak bu zorluğun altından kalkacak gücümüz var. Mücadele edeceğiz, tur atlamak için varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız. Tur şansımız yüksek. Yeter ki kendi oyunumuzu sahaya yansıtalım. Rakibimizin ne oynayacağı değil, bizim nasıl oynayacağımız önemli." Leverkusen karşısından zafer formülünü de açıklayan Tigana, "Oyun disiplinimizi sonuna kadar koruyup, riske girmediğimiz taktirde Almanya'dan turla dönebiliriz. Rakibimiz kontratağa dönük bir oyun şablonu ortaya koyacak. Orta alanda Leverkusen'i durdurup savunmada hata yapmadığımız zaman mutlu sona ulaşırız. Bunu da başaracak gücümüz fazlasıyla var" diye konuştu. |
SKOR TAHMİNİ EVET ARKADAŞLAR BÜYÜK LEVERKUSEN MAÇI YARIN SİZCE MAÇIN SKORU NE OLUR TAHMİNLERİNİZİ BURAYA YAZIN ...:confused: |
2-1 alırız |
İLK TAHMİN BENDEN OLSUN BEN 1-1 DİYORUM GEÇERİZ TURU |
Türkiye`de Saat: 18:37 . |