![]() |
gönlümden her zamn beşiktaşın kazanmasını isterim ama maç berabere gibi |
ilk 11 belli oldu runje-koray-baki-i.toraman.i.uzulmez-ali tandogan-kleb-serdar-burak-rico-bobo |
Alıntı:
|
ilk on dakka öldüm öldüm dirildim yaaa :( neydi o yaa Allah nazarlardan saklasın umarım ikinci yarıda böle oynar runjee..rico da iyi ama o kleb le burak denen ördekler saçmalıyo yaaa.ali tandoğan solda kendini yırtıyo elinden geleni yapıyooo burak sağda 8 kişilik atağı kesio olurmu böle bobo da arkadaş riconun mükemmel pasını eritti ayağında yaa vursana ördekkk... ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN............ |
arkadaslar bu kadroyla ve bu hakemlerle ancak buraya kadar gelebilirdik hepimize gecmis olsun birdahaki seneye hep öle diyoruzya nese bosverelim |
yok abicim bu kadro yetersiz sizin sol kanat yok 1 tane ibrahim akın var oda yeni yeni kendine geldi bu macta cezali delgado die bi oyuncumuz var canı isterse oynuyor canı istemesse oynamıyor yada sakat |
sinir harbi oldum valla istanbuldakilerin allah yardımcısı olsun o adamlar için daha zor |
inadına tigana,alayına baki....üzülmeye gerek yokya önümüzdeki maçlara bakalım sabır gösterelim,yürü be hoca.. |
geçmiş olsun i.ne bir hakem beşiktaşı yıktııı |
en azından runjeyi kazandık,büyük kaleci gibi oynadı,gollerde yapabileceği bişey yoktu,defanstaki adamlar takip etmeyince topu o ne yapsın, hele ali tandoğan atsa son pozisyonu,ahhh ahhh,ligde de böyle oynasınlar,kafaya oynarız.. neyse hadi geçmiş olsun... bir dahaki sene hedef kupa :):):) |
Türkiye`de Saat: 13:29 . |