![]() |
Burak denen futbol müsvetesine diyecek laf bulamıyorum... Suç bu tarz futbolculara sonsuz kredi veren taraftarda... Böyle adamlar oldukça hiçbir yere varamayız... |
besiktas maci mi vardi ben göremedim 3ligden takim oynamadimi ben besiktasi göremedim takim bile göremedim tigana demis türk futbolu hücüm yapar nerdeeee tek forvetlen oynarsan öyle olur |
Alıntı:
|
ilk 20 dakikada gol yemeyen takım son 20 dakikada yedi golleri bunun adı tecrubesizliktir bence... |
Alıntı:
bugun gercekten turu gecebileceğimizi dusunuyodum ama neyse diyelim artık seneye daha ii oluruz inş.. dipnot rico pasa bu takımın 10 numarası.. |
Alıntı:
demirören ocak'ta seçilmemelidir.....ey muhalefet aranızda bir tane bile delikanlı mı bile yok ki...bu başarısız kişinin önüne çıkamıyorusunuz.....allah'ın izniyle 21 ocak'ta bu yüz karası yönetimden kurtulacağız.... |
yaziklar olsun 3 senedir rezil ettiniz bizi avrupaya, kleberson adam varmi yokmu anlasilmiyo, toraman orta yapmasini beceremiyo,baki her zamanki gibi felaket burak 33 yasindaki adamin yarisi kadar kosmati ama ondan önce yoruldu bunlari herkes gördü ama bir tigana görmeti nedenini anlamiyorum bu adam baska macmi seyretiyo ne yapiyo YÖNETIM VE TIGANA ISTIFA LÜTFEN |
Kürdan beyefendi maçtan önce ne demişti ??? Beşiktaş’ın tecrübeli hocası, “Beraberliği koruyabilen bir ekip değiliz. 1 puan için sahada olmayacağız” diye konuştu. Fransız çalıştırıcı iki takımın da şanslarının eşit olduğunu belirterek, “Bizim için final havası taşıyan bir maç” dedi. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- final havası taşıyan bir maçtan havamızı aldık geldik....başka açıklaması yok.... |
ta bırakın yaa yazıklar olsun ligde puan farkı avrupada puan farkı bumu başarı bence artık yönetim degişmeli... |
Burak Yılmaz, Burak Yılmaz, Burak Yılmaz... |
Türkiye`de Saat: 20:00 . |