![]() |
elenince insanın içinden yazmak bile gelmiyor ama takıma güveniyorum ah ibrahim akın ah gökhan zan diyorum başka da bişey demiyorum |
Şimdi herkes aynısını söölüyordur içinden ama, sağda ali solda İ.akın olsaydı, bunlar paramparçaydı. Hele hele sağlam bir Delgado'nun olduğu yerde, aman yarabbi... Adam Baki'nin artık disiplinden koptuğunu görmüş, basın toplantısının tamamını ona ayırmış resmen. İ.Kaş'ı oyuna alacaktım diyor artık, siz düşünün... Burak sadece, Ali'nin iyi bir yedeği olur şu an, Ali eski formunu yakalamak üzere, süperdi, yeri olmasa bile. Zaten 15 dk. Burak orayı koridora çevirtti. Burada da şunu gördük ki, kadromuz dar arkadaşlar. Adam elindeki kadroyu birbirine alternatif yapmaya çalışıyor ama buna da oyuncu kaliteleri müsaade etmiyor. Dünkü maç bir gerçeği de dank diye vurdu ki : Defans bir tecrübeli eleman istiyor. Umarım Runje bu maçta güven tazelemiştir. Penaltıyı da çıkarttı. AAA, yok aslında suçlu "Niye penaltıyı sektirir ki" dimi!!!hahhaha, neyse, sağlık olsun. Ben böyle elenmelere alıştım artık. Yine de takımın iyi oynadığını düşünüyorum. Maalesef tecrübe ve oyuncu eksikliği bizi yaktı fakat, oynanan oyun ve mücadele beni heveslendirdi. Bireysel olarak eleştirilen bazı oyuncuların bu maçtaki performansları ile göz doldurması sevindirici bir diğer gelişmeydi. |
bu takıma acilen her bölgeye 1 adet yaabancı lazım.defans,ön libero ve forvet. tigana bulduğun pozisyonu değerlendirme oranımız belirliyecek diyor.oyun mantığı az bul ama at savunmayı elden bırakma mantığı üstüne ama takımda gol atacak adam olmadığını bilmiyor.bu iş bobo ile olmaz kaliteli yabancı lazım diye ben dahil herkes dedi (bazıları hariç 7 gol attı ya 21 yaşında ya adam kahraman ) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
luce+3 yabancı transfer |
beyler bu runjenın eldivenlerini biri değiştirsin lütfen ya adam top tutamıyor diğer şeyler dışında iyiydi.. |
Alıntı:
demedim mi ama :D :D :D Alıntı:
|
Runje iyi falan değildi... adam her topu sektiriyo, sektirmekle kalmıyor direk rakip takımın ayağına atıyor... |
UEFA'DAN BEŞİKTAŞ YORUMU!.. 15f_write_month(12) Aralık 2006 12:16http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...1215122556.jpg UEFA Kupası'nda dün akşam oynanan Bayer Leverkusen-Beşiktaş maçının ardından siyah beyazlı takımın kupa dışında kalması UEFA'nın sitesinde de geniş yer aldı. İnternet sitesinde yapılan maçla ilgili yoruma, ''Bayer Leverkusen, Beşiktaş'ın ümitlerini yıktı'' başlığını atan editörler, çok zor geçen maçın ardından gülen tarafın Alman temsilcisi olduğunu vurguladılar. Maçın bitimine 12 dakika kala Bayer Leverkusen'in Bernd Schneider ile öne geçtiğini ve bundan sonra kalan dakikalara 2 gol daha sığdığını yazan site editörleri, Ricardinho'nun penaltı golünün Beşiktaş'a çok az bir teselli olduğunu ifade ettiler. 78. dakikaya kadar her iki takımın da gol şansları bulduğu kaydedilen haber yorumda, siyah-beyazlı futbolcuların son dakikalarda gösterdikleri çabaların Beşiktaş'ın Avrupa macerasını devam ettirmediği belirtildi. |
Türkiye`de Saat: 02:00 . |