![]() |
Alıntı:
|
kontrollü ve kapanmadan oynamalııyz |
Erken gol dirençleri kırar Leverkusen'in bu maçta çok adamla hücuma çıkacağını tahmin ettiğini vurgulayan Fransız hoca, "Çok akıllı oynamak zorundayız. Özellikle erken atacağımız bir gol rakibin direncini erkenden kırabilir" dedi. İbrahim Akın'ın cezası nedeniyle oynamayacak olması nedeniyle Burak'ın sol, A.Tandoğan'ın da sağ kanatta oynaması bekleniyor. KESİNLİKLE DOGRU VE UYGULANMASI GEREKEN Bİ DURUM.. |
parola akıllı oynamak |
burak sol da tandoğan sağda yazıodu doruysa geçmiş olsun o maç hucüm yapamayız |
Kesinlikle iLk Golü Biz Atmalıyız... Gol Yersek İşimiz çok Zor... |
Çıkıp normal oyunlarını oynasalar alırlar. Ben buna inanıyorum. |
ya nasıl oynarsa oynasın ne yaparsa yapsın bu macı kaybetbeyecegiz oye yada boyle yenılmeyecegiz |
Takımımız Almanya’ya Gitti UEFA Kupası'nda Bayer Leverkusen ile Perşembe günü karşılaşacak olan Futbol Takımımız, özel uçakla Almanya'nın Köln şehrine gitti. Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan özel uçakla Köln kentine hareket eden kafilemizde Başkanımız Yıldırım Demirören ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz de yer alıyor. 20 kişilik futbolcu kadrosunda kart cezalısı İbrahim Akın'ın yanı sıra sakatlıkları süren Gökhan Zan, Delgado ve Mustafa Doğan bulunmuyor |
Bobo ilk 11 oynamalı yetti artık nobrenin orucundan |
Türkiye`de Saat: 10:30 . |