![]() |
Alıntı:
İyiki izlememişsin zaten mahalle maçı havasında bi maçtı...Futbolcular ayakta duramadılar.... |
Bu takımda Bobo-Nobre beraber oynayamaz. Gençlerbirliği gibi dirençli bir takıma karşı ortasahayı sadece Serdara emanet edersen, elinde bir tane adam gibi stoperin de yoksa bu fark kaçınılmaz olur. Devre arası Song gibi bir stoper mutlaka alınmalı. Kleberson giderse de Appiah gibi pres gücü yüksek aynı zamanda teknik bir ortasaha oyuncusu alınmalı. |
İlk yarı ortadaydı maç 2. yarı besıktasta 3-0 one geçebilirdi diye düşündük ama 2. yarı hayal kırıklığı oldu 8 dk 3 gol yedık hele 3. gol rezıllıktı ,ondan sonrasını izlemedım zaten |
Rize maçında takıma övgüler yağdıranlar bakalım yarın gazetelerinde neler yazacaklar. Bir maçlık bir camia olduk.Rize maçıyla fortis kupasıyla mutlu olduk.Küçülmeye devam...Bu kafayla dibe hızlıca...Allah yardımcımız olsun.. Gerçekler Tigana Onun futbolcu kadrosu yönetim tam bir balon....İki üç maç şişiyor bir maç patlıyor.Merak etmeyin bu balon bir iki maç sonra gene şişirilir..On defa söyledik.Ali tandoğan,İ.Toraman,Gökhan Zan (ALLAH tan oynamadı.)Burak,Bobo,İ.üzülmez,Baki BU ADAMLAR KALİTESİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ............ .! Bu adamlardan kurtulmamız en 5 senemizi alır.Sabır. |
Alıntı:
|
Baki , Ali tandogan , Burak bence de gitmeli |
Alıntı:
bundan sonra kimse bana tigana hoca, runje kaleci, bu takımın hala zamana ihtiyacı var felan demesin. Bunu hala söyleyenin beşiktaşlığından şüphe ederim. Zaman geçiyor uefa gitti, bence bu kupada gidecek, lig bana göre çoktan bitti zaten. Bu takımın deplasman karnesine bir bakınya rezalet. aldığı maçları inönüde alıyor oda zaten buyük beşiktaş taraftarı sayesinde oluyor. Gençlerin maltepeden aldığı ve senelik 30 bin dolara oynattığı engin baytar tek başına toraman ve tandoğanla dalga geçti. Mehmet Çakırı hiç demeyim zaten o şov yaptı. biraz becerikli olsa en az 5 tane daha atırdı. rezalet rezalet rezalet...................... |
Alıntı:
herzaman unutmaliyiz diyor. Neleri unutcaz yaw. Leverkusen macini unutmalari gerektigini söyledi tamam simdi bunuda unutalimd yior nasil is yaw |
bu gidisle onuda unutacaz insallah |
Yazıklar oLsun... |
Türkiye`de Saat: 17:37 . |