![]() |
İbrahim Akından çok şey bekliyorum...bakalım maçta neler yapabilecek merakla bekliyorum.... |
aynen bende hatta gol bile bekliyorum bir gol atsa rahatlayacak NOBRE gibi o da... |
insallah alicaz bu maci, patlama bekliyorum |
haydi mac basladi hayirlisiyla alacas maci |
İlk yarı gol sesi gelmedi...0-0 bakalım... |
golü yedik..mehmet çakır attı... |
yedik yaaa offffffffffff....hani rico yaa nerdesinnn...iboooo |
hacım maçın atmosferi nasıl yaa varmı umut dönermi maçç????izleyen varsa....bide beraberllik bize yetiomuydu yaa gruptan çıkmaya |
Engin attı 2-0 oldu.. |
patladık yaaa gitti maç galibaa....yaw hani çıkıştaydık yaaa nerde bu bebeler yaaa... |
fark olmasa bariii??????? |
Toraman çıktı Burak oyuna girdi...valla 2-0 hiç iyi olmadı.. |
somra mansız yaa.valla dönmez gbi bu maç gerii,lan arkadaş biri yiyon da hemen iki ne oluyo laaa... :( |
3-0 oldu ya:( |
ne oluyoz yaaaa fark oluyo yaaa nerden dedim fark olmasa bari dieee,,yaa ben şakasına dedimdi yaaa :( |
Draman attı 3-0 oldu...ayıp yaa ayıp... |
Alıntı:
şaka tabiki de berbat oldu ne bu böyle...göya takım yükselişe geçmiş...yiyim ben böyle işi yaa... |
hoca tigana ise 2 mac ust uste hayal |
şu anda gençlerin averajı +4 oldu bizimki +3...son maçda ankaragücü yaa bunlar birbirinin yaverliğini yapmasın yaa :( yaranmayı sever iki başkan |
Alıntı:
kardeşim sorma yaa nerden açtık ağzımızı yaaa,berabere gitse olur diodum ben takım yorgun ayağına..böle olcağnı ne bilim yaaa :( yıkıldım ya şimdii......... |
hacım mucize mi nee?? artıkk lan olurmu olur bea |
Alıntı:
lan noluyo yaa şizoya bağladım kendimden alıntı yapıyorum yaaa ağzıma ettin haa kartalım... |
la gitti laa kupaaa :( yazıklar olsun...lan bu nasıl grup yaa 2 maç kazan ardından ilk yenilgide riske bak yaa adamlar bucaya basar farkıı...bizde ankaragücünü yeneriz ama :( hayret yaa uefa yaa baksan 4 puan toplayan gidio yaa |
sakin ol kardesim, alistik bunlara artik... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
tigana yandaşlarını göremiyorum |
anadolu takımı olduk iyimi ezikler inegöle yarım düzüne atıyo biz yeniliyoruz yuhhhhhhhhhhhhh |
uefa gitti fortis gidebilir lig gitmek uzere AMA TİGANA HALA BURUDA her sey gittikten sonra gitse ne olur gitmese !! |
tek bişey söylüyorum...edit. Yönetim Beşiktaş'ı mahvettin......edit kurtulmadan Beşiktaş başarıya ulaşamaz.. |
Rico nun attığı paslar bir pas sonra eriyip gidiyor adam tam forma gırdı ama takım yokkı sahada rıco ne yapsın ayrıca kış sezonu geliyor riconun performansıda düşüşe geçmez inşallah |
Alıntı:
aynen kardeş yaa |
editlemeye devam edin sayın moderatör....bildiğinizden şaşmayın...tepkimizi bile doğru dürüst yazamıyoruz.... |
Rizeye 3 at sonra gel genclerden 3 ye nasıl sevinelim allah aşkına |
Seneye kimse kombine almaz böyle giderse |
hepsi bieden defolup gitsin yönetim+tigana+prensleri |
suç kimsede değil abi suç sizde sadece sizde tribün lideri alen hala çıkıp ''biz mösyö kürdanın arkasındayız diyo'' ya maça gitmeyin yada maça gittiğinizde arkanızı dönün dönünki yönetimden birileri ellerini saçlarınına atıp kaşımaya başlasın yoksa bu son maçtı devre arası seçim var tfanfer var deyip yine geçiştirirler lig başlar olur sana yine bir hüsran.... |
Alıntı:
|
Çok üzülerek söylüyorum ki bu sonuç iyi oldu. Çünkü son haftalarda oynanan futbol herkesi aldattı. Hepimiz ne kadar iyi bir takımımız var zannettik. Eğer bu sonuç olmasa devre arasını 1-2 yalandan transferle geçiştireceklerdi. Ama şimdi gerçekler ortaya çıktı. Hiç kendimizi kandırmayalım, bizim kötü bir takımımız var, hala 1.65'lik Koraydan medet umuyoruz, yok sezgileri çok iyiymiş, abi o zaman falcılık yapsın futbolculuk değil. Baki bugün 3-0 yenildiğimiz takımın yedek futbolcusuydu. Serdar dedik durduk, yerlerde süründü. Toraman ve Akın ne yapacağını bilmeyen iki tane adam. Bobo'yla Nobre bırakın çift santraforu beraber tavla bile oynayamazlar, ikiside ayrı telden çalıyor. Mehmet Sedefi herkes görmüştür galiba, kendisini takımın lideri zannediyo, her pozisyonda topuk yapmaya kalkıyo. İşin özü şudur arkadaşlar, bu takıma acilen stoper, ön libero, sol kanat ve bir santrafor lazım. Bunu bugün herhalde aklı başında her Beşiktaşlı görmüştür. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 07:17 . |