![]() |
yorum yok carsamba ve ılk deplasman macındakı futbolu beklıyorm.cunku ılk yarıda cok ıstıkrarsız bır Besıktas ızledık takımın ne yapacagı bellı degıl.lıgın ıkıncı haftası evımızde oynadıgımız g.antep macıda aynı bu sekıldeydı.tabı sonrası malum... |
3 maç daha böyle oynamadan helal olsun sana tigana demem !!! |
yiğidi öldürüp hakkını yemem akşamki maç için futbolcularımızı kutluyorum inşallah devamı gelir artık hepsi patlasın |
TEK KELİMEYLE MÜKKEMMEL BİR MAÇTI:) |
Alıntı:
|
|
Bu sene izlediğim en iyi Beşiktaş`tı. Bunda Manisaspor`un da katkısı büyüktü. Bu maç sonrası umudum daha da arttı. |
çok çabuk kanıyoruz inşaallah yönetim ve tiganada kanmazda transfer yapar |
evet zor bir sürece giriyoruz zor deplasmanlar bizi bekliyor en azından trabzon maçına kadar kayıpsız atlatmamız gerek ondan sonra zaten fikstür avantajı bize geçiyor dikkatli ve dünkü gibi olursak şampiyonluk hayal değil puan farkı bile atarız |
Bence fb ve gs den sonra en büyük rakibimiz olan manisayı yenerek 3. lüğü garanti altına aldık sayılır.Gs ve fb ile kendi sahamızda,fb de gs nin sahasında oynayacaı a göre hala bir şansımız war.Akşam özellikle delgado rico,bob,nobre uyumu çok gzme çarptı.Hep bööle olmaları dileğiyle.Bu tablo gs maçına kadar sürerse gs yi |
Türkiye`de Saat: 03:40 . |