![]() |
ben ibrahimin neden oynatılmadığını merak ediyorum. istemiyosan sezon sonuna kadar yararlan sonra yolla ama bu maçta bobonun yanına en kötü burak çıktıktan sonra yerine oynatılmalıydı ama ibo kadroda bile yok |
ayrıca bugünkü yazısı ile düşüncelerim birebir örtüşüyor ali t. ve ibrahim akından yararlanmalıydı |
Sol kanada iki ibrahim de gerekiyor. sağ kanadada tandoğan lazımdı. son dakikalarda en basit mantıkla düşünürsek tecrübesi fazla oyuncu alınırki nasılsa artık herkes yorgundur. ama bizim tigana tecrübesiz canı sürüyo. ben yanlışmı düşünüyorum arkadaşlar, bilmiyorum. Şunu oynat bunu oynat diyorum peki kim oynamayacak diye sorarsanız aklıma bi baki geliyo. bu güleç olamamış onu anladım. |
bu puan kaybı kötü oldu |
kötü olmuş bir top direkten dönmüş bir topu çizgiden çıkarmışlar bu hafta ikinci oluruz diye tahmin etmiştim ama olmadı :( |
takim elinden geleni yapti biraz da sans yanimizda olsaydi alirdik bu maci.helal olsun oyunculara sadece tiganaya kucuk bi elestirim olacak su gokhan guleci kirala ya da sat baska bi takima aklim almiyo nasil istiyomus anderlecht bunu eyupspor da bile oynayamaz... |
ben macı izleidm gercekten sansızdık golleri kacırıd bobo yerine canı oynatsa tam süper olcaktı |
NEYSE OLAN OLDU ÖNEMLİ OLAN İYİ OYNAMAK |
böyle kötü bir şans olamaz olmdı mı olmuyor o kadr istememize rağmen gol atamadik inş birdahaki maça böyle şanssız olmayız.. |
En önemli dönüm maçlarımızdan biriydi olmadı yok çok pozisyon varmış şuymuş buymuş bu maçı, Konya ve trabzon deplasmanlarını mutlak kazanmak zorunda idik artık Konya ve Trabzon maçlarından 3 puanla dönmekten başka çare yok tabii aradaki denizli maçını saymıyorum bile. |
Türkiye`de Saat: 04:42 . |