![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
kardeşş saolasın da 2-1 oldu yaw daha da yazmam zaten saol yinede gerekeni yaptım |
KONYA YI BİLE YENEMİYORUZ. BİZİM İŞİMİZ ÇOK ZOR. |
yaw bu hafta da patladı yaaaa şampiyonluk gitti mi ne valla oturup ağlayasım geldi |
Bu saatten sonra şampiyonluk olmaz zaten.Kendi kendimize gelin güvey olduk.Yendiğimiz takımlar ankaragücü:çok kötü futbol oynuyor.V.manisa:gs de 4 tane attı,g.antep:berabere kalmamıza rağmen ts rahat rahat yendi,denizli;zaten dağıık takım,konya da iyi bir top oynadı we bizi gerçekten fena dağıttı,ts ye de yenilicez bak görün.O maç banko ts |
Birde bu rico ya paşa maşa dedik ama deplasmanda ben bile daha iyi oynarım walla.Yazık bjk nin haline çok yazık... |
Sadece kendi sahamızdakşi maçlarda oyun oynarsak biz değil şampiyon avrupa kupalarına gidemeyiz arkamızda kayseri v.manisa bu tkmlar yenerse puan farkı kapanacak.Ve de yandık o kdr. |
geçmiş olsun... |
Allahım yaa 16 yaşındayım bjk yi tanıdım tanıyalı sadece 1 sezon mutlu oldum.Gerisi hikaye.Artık bütün gs liler bana bjk bize maçı wericek dio.Öyle şeyler duyuyorumki.Gerçektyen çok üzülüyorum bu halimize. |
BAKİNİN ,RUNJENİN BU TAKIMDA NE İŞİ VAR??İBRAHİM ÜZÜLMEZ DEN NE ZAMAN KURTULACAĞIZ?BİLEN VARSA SÖYLESİN LÜTFEN.. |
Türkiye`de Saat: 04:57 . |