![]() |
emre daha 5. dk da kırmızı kart görseydi çok farklı olurdu :) şu sivas bize yaptığı gibi fenerede çelme takar inşallah .. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
"Aristokrat Kediler'in hazin sonu" Övropa fatihi kediler, 2-1'lik, kapak tadında; ders niteliğindeki mağlubiyetlerinin ardından kuyrukları aşağıda, saraylarına döndüler... Pisiciklerin süt şişeleri dökülmesin, onlara saldırılmasın diye; eski açığa istiflenen, birbirilerini ezmemek için gollere bile sevinemeyen Beşiktaş taraftarı, ceketini alıp mutlu sıcak fakirhanelerine geri döndü... http://img13.yukle.tc/images/2268friend_yolla.gif |
ya gazetelerde şu necatinin demeçlerini her gördüğümde gülüyorum. Hiç pozisyon vermedik oyunu hep biz kontrol ettik dolu gol kaçırdık falan demiş heralde hangi takımda oynadığını karıştırmış malak :D |
Bu maçın zafer sarhoşluğundan uyanıp bir an önce ankaragücü maçına hazırlanmalıyız.Eğer o maçı yenersek 2 hafta cepte.Çünkü o zmn erciyesi de rahatlıkla yeneriz. |
Alıntı:
...ama komik olan sey, ayhan kendimi bu tepkilere hazirladim falan dedi.. cünkü o ne mok yedigini cok iyi biliyordu... pis herif....ayrica ben küfüre kesinlikle karsiyim, ama ayhanin ali samiyende yaptigi herketler, sadece orda olanlara degil bütün besiktas camiasina yapilmis hareketlerdir... ve bu konuda tapkiyi hak etmisti... |
bu arada çarşınn actıgı "nükleer turkiye istemioruz" pankartını görunce çok gurur duydum. bunn üstüne daha ne diyebilirlerki. |
Alıntı:
|
aynen Ankarada mac kazanamadik galiba ? bu sezon... |
Türkiye`de Saat: 05:07 . |