![]() |
2-0 dan maç veriosak 7 dk da 3 gol yiyp..hiç bi ümidim yok bu gs maçından :( ama inş alıcaz... |
Şu bitik galatasarayı da yenemessek bdaha derbi akzanamaz bu hoca.. |
Alıntı:
|
trabzon macından sonra yeminle inonu ye gidesim gelmiyo haftasonundaki maç için ama gidicez mecburiyet napalım besiktas için gidecez bu yonetime teknik kadroya inat gene gidecez. |
Runje M.Doğan---İ.Toraman---Koray---İ.Üzülmez Serdar---Mehmet A.Tandoğan---Ricardinho---Delgado (İ.Akın) Bobo Bence gese karşısında bu 11 ve taktik dizilişle oynamalıyız...Bakisiz bir defans bloğu, kalabalık ortasaha ve tek santrafor Bobo. Maçın gidişatına göre Mert Nobre oyuna girer ve forvet çiftlenebilir. |
Bence gs yi yenecez.Çünkü bjk inönüde aslan kesiliop walla.Bir kere inönüdeki maçlarda rico süper top oynuo.Riconun yardımıyla alacağız.BAna sen demitin diyeceksiniz.İnşLLahhhh. |
inşallah maaşallahla yürümez ama inşallah yeneriz. |
bakalım takım nasıl oynayacak...her türlü sonuca açık bir maç...ama beşiktaş hiç iyi değil...kötü bir sonuçta o stadda neler yaşanır Allah bilir...çok tehlikeli bir maç... ama kesin olarak birşey var...yönetim-tigana-takım aklını başına toplamalı...yoksa bedelini ödemek zorunda kalacaklar...öyle ya da böyle günün birinde çok sert bir taraftar tepkisiyle karşılacaklar... |
hadi hayirlisi bakalim bu derbi nolcak |
Alıntı:
3-1 alacağız. rico atar |
| Türkiye`de Saat: 09:01 . |