![]() |
Tigana ile bir derbi kazanmamız mümkün değil ben bunu bilir bunu söylerim.. Son 2 sezondur hangi önemli maçı kazandık.. |
bence bu futbolla bızden bı cacık olmaz sampıyonluk hayal bence egrı oturup dogruları konusmak lazım bende cok ısterım sampıyon olmamızı ama cok zor gorunuyo bence galatasarayıda yenemeyız gıbı ıns yenerız ama ınancım hıc kalmadı |
Alıntı:
trabzom maçındaki 3. gole bakın toraman umutun önünde ama top gelirken hamlesi bile yok. göbekte oynadığı her maçta sıkıntı yaşıyoruz. saygılar... |
Alıntı:
yalnız delgado hiç yok her maç 10 kişi oynuyoruz |
Alıntı:
|
Alıntı:
sorun sadece baki de değil cincon maçı farklı olur diye düşünüyorum.kanatları kapatmamız lazım yoksa pek şansımız olmaz... saygılar... |
beşiktaş derbide hemde inönü de maçı bırakmaz alırız bu maçı |
Alıntı:
ama negatif olomaya gerek yok. tigana ve futbolcular beşiktaşı yaşayarak sahaya çıkarlarsa rahat bir maç olur bizim için diye düşünüyorum... |
Bunuda kaybetsinler ya zaten ne zaman kazanıyorlarkı allahtan vestele 4 attık yoksa kupadanda da elenirdik |
Futbolcuların da hem kendi aralarında hem de yöneticilerle yaptıkları konuşmalarda Fransız teknik adamın yaptığı yanlışları söyledikleri ifade edildi. Futbolcuların "Tigana bizi maça hiç bir şekilde hazırlamıyor. Ne rakip hakkında bilgi veriyor ne de nasıl oynayacağımız hakkında bir şeyler söylüyor. Bizi motive etmeli,bizi maçın havasına sokmalı.Bu işler soyunma odasında bulmaca çözmeyle olmuyor " diye dert yandıkları öğrenildi. Böyle bir haber var bilmem dogru bilmem yalan .. Ama bana kalırsa cok dogru bir haber gibi geliyor .. |
Türkiye`de Saat: 01:19 . |