![]() |
Sezon bitmek üzere , Burak'ın mevkisi neresi anlayamadık , hoca takımı bırakmış toroğluyla uğraşıyor... |
iyi de sergen konusunda atladığın bir şey var sergen fizik olarak güçlü bir oyuncuydu hatta hava toplarını bile toplayabiliyordu, arkası dönük de oynayabiliyordu forvette. Rico da sol kanat oynamadı sol iç orta saha olarak oynadı bu da çok absürd bişe deil... |
ya kardeşim eleştiri yapmak için eleştiri yapmıyorum kim nasıl düşünür bilemicem ama Rico ve Delgado ortada oynaması gereken tipte futbolculardır... |
Alıntı:
kilolarıyla eleştirlen sergen değil mi adam yatarak bile gol attı sergen hava hakimiyeti olan biri değil kafasına gelen topu iyi değerlendiren bir delgad daha kıvrak bobonun indirdiği toplara riconun attığı toplara koşacak isim ya ibrahim a. ki solda adam olmadığı için orda oynamalı yada delgado |
sol kanatsız oynamıyoruz arkadaşım i.üzülmez i izlemiyorsun galiba sürekli ileri geri çalışıyor zaten ibrahim elimizde sol kanadı en iyi değerlendiren o ki ben bu sene performansını çok da kötü bulmuyorum bir çok gollük orta yapıyor, iyi koşular yapıyor. Rico daha çok içten, hatta hep içten saldırıyor. Sergen konusunda dediğimi anlamamışsın sergen markaj altında oynayabilecek kadar güçlü bir oyuncu hava topunu bile o gücü sayesinde kazanabiliyordu, sürekli boğuşuyordu defans adamlarıyla. Ama delgado o kadar güçlü değil markaj yediği anda söner hiç bir etki gösteremez ne o sölediğin toplara koşabilir ne de drippling yapabilir ayağına top geldiği gibi kaptırır. Forvet adamı serbest değildir sürekli defansların gözü önünde oynamak zorundadır. Ama delgado serbest oynamayı seven bir oyuncu boş alan bulması gereken bir oyuncu forvette bu alanları bulması çok zor, bobo bile forvet özellikleri olmasına ve çok iyi driplng yapmasına rağmen maç boyunca en fazla bir iki tane böyle pozisyon bulabiliyor. Hele ki anadoluda kapanan takımlara karşı delgadoyu forvet oynatmak ölüm. Dar alanda çok iyi işler yapabilen bir adam değil ama sergen dar alanda pozisyonları canlandırabiliyordu durararak oynayan bir adam sergen forvette de bunun için gelen topları iyi saklıyordu. Delgado hareketsiz oynayamaz sürekli hareket halinde bir oyuncu pfff aynı şeyleri tekrarlıyom sürekli anlatabildim umarım... i.akın ın forvette oynaması konusunda gelince eğer kendini toparlarsa neden olmasın, i.akın forvette oynayabilecek bir oyuncu ama onun da form yakalaması lazım. Nobre şu an için hala en iyi ihtimaldir. Ya zaten bunlar çok çok büyük taktik hatalar deil hepimiz alternatif kadrolar çıkarsak eminim bi çok kişi Tigana nın çıkardığı gibi bir 11 çıkarırdı sahaya ama gene de laf ederdi. |
Alıntı:
rico serbes oynamayı seviyor delgado da serbes oynmayı seviyor hepsi serbes oynasın anasını satim ayrıca sergen fizik gücü değil aklıyla oynuyor o kiloda ancak akılla oynanır. |
ayrıca sergen ş.liginde de uefada da böyle oynadı bunu fizik gücüyle açıklayamazsın çok saçma olur. |
delgado fizik açıdan zayıfsa çalıştırıcaksın |
ya kısacası şu bu kadro ali t.------------koray-----------rico----------ibrahim a. -----------------delgado----------------------------- ---------------------------bobo-------------------- çıkmadıkça ben ikna olmam.ricoyu mutlaka yerinde oynatmalı delgado için rico harcanmamalı.deplasmanda nobre oynamamlı |
i.akınla delgado arasında fizik açıdan çok fark var. İyi bir İ.akın ı izledik ve gördük ikili mücadelelerde güçsüz bir oyuncu değil ibrahim ve markajda oynayabiliyor. Delgado markaj altında oynayamaz asıl sorun bu istediğin kadar fizik çalıştırması yap Delgado nun yapısına ters bu oyun. Forvette oynamasındansa kanatta oynamaya devam etsin bence bu daha mantıklı... Alıntı:
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 02:08 . |