![]() |
DELGADO = 1 kolpagücü + bursa = 0 patates tarlası gibi bir sahada iyi oynayamadıysakda yinede maçı kazanmasını bildik tebrikler BEŞİKTAŞ ıma tebrikler KARAKARTAL ıma AYRICA maçın adamı ne kadar sevmiyorsakda RUNJE başarılar RUNJE ye böyle giderse inşallah daha iyi oynayacaktır.BOBO nun asisti vede GOOOOLLLLLLLLLLLLLL DELGADOOOOOOOOOO geleni geçeni DELGADOOOOOOOOOOOOOOOOOOO |
çok şükür yarabbim. ardı arkası kesilmez inş........ |
arkası gelir inşallah galibiyetlerin |
kımse cıkıpta futbol kotuydu falan fılan demesın bundan sonra onemlı olan 3 puan ezıkler sezon basından berı kotu futbol oynayıp 3 puan alıyorlar.ayrıca goruldu kı cok elestırılen serdar kurtulus bu takımın herseyı.serdar gırınce ortasaha rahatladı umarım tıgana bır daha serdarı kesmez.boylece deplasman fobımızıde yendık sırdakı GELSİNNN |
herkez sevindi ama iyiyken hatalarimizi gorelim bi pozisyon bile yapmadik 80 dakka.Artik ne Baki ye de guvenim yok Toraman-Baki ikilisi stoperde olunca rahat bir mac seyredemeyecez gibi bide macin yildizi Runje... |
Allahım sana şükürler olsunn yaa rabbiimm...Sonunda kartalım deplasmanda bi galibiyet aldıı......Arkası gelir inşaallahh...... |
şeytanın bacağını kırdık inşallah...devamını bekliyoruz karakartalııımm... |
Maç sonunda arbede, 108 gözaltı.. Ankaragücü- Beşiktaş maçından sonra da olaylar devam etti. Ankaragücü taraftarları ile polis arasında arbede yaşandı. Yaşanan olaylarda 108 kişi göz altına alındı.. Maç öncesinde yaşanan olaylar maç sonuna da taşındı. Maç sonunda yaşanan olaylarda 108 kişi gözaltına alındı, 63 yarılı var, çok sayıda kişi biber gazından etkilendi. Biber gazından etkilenenler arasında basın mensuplarıda var. |
Alıntı:
biraz sağduyulu eleştiriler lütfen... |
Önemli olan 3 puandı.Bu moralle k.erciyes maçınında kayıpsız geçeceğine inanıyorum.Süpersiniz koçlarım benim... |
Alıntı:
|
cok sukur aldik maci, deplasman sansizligimiz insallah bundan sonra olmaz. Insallah surekli kazanarak sezon sonu sampiyon oluruz. |
walla çok ii oldu bu galibiyet.. |
ucuz kurtulduk bence,maçın yıldızı runje idi,bu sahada oynanan bir maçtan güzel bir futbol beklemek biraz hayalperestlik olur ama,kimse maç boyu kaleye şut atamamamızı açıklayamaz bana |
DELGADO gene GADO........ |
sonunda deplasman galibiyetini de elde ettik iyi oldu... şampiyonluk naraları için erken ama en azından yarıştan kopmadık!!.. |
BU ANKARAGÜCÜ MAÇI GÖSTERDİKİ,BURSASPORLULAŞMIŞ ANKARAGÜÇLÜ TARAFTARIN YAPTIĞI ORTADA,BURSADA OYNANACAK MAÇIMIZIN NE KADAR ÖNEMLİ OLDUĞU,O MAÇTA TERBİYESİZLEŞECEKLERİ AÇIK...PROVAKATÖRLERE FIRSAT VERMEYELİM.... |
maçın hepsini seyredemedim son 15 dakikasını seyrettim bu son 15 dakikada delgado nun geçen maçlara göre çok hareketli olduğunu gördüm sonunda da golü attı tebrikler delgado umarım bundan sonra hep ankaragücü maçının son 15 dakikası gibi oynarsın... |
helal delgado utandirma biziii |
Alıntı:
|
Alıntı:
delgado istedi diye ortada oynuyo ricoyu solda harcıyo nobre ve burak istenileni veremediği halde (özellikle deplasmanda) oynuyo ali t. niye oynamaz (sakatsa o ayrı) delgado bobonun yanında niye denenipte rico göbeğe çekilmez. |
delgado forvette oynarsa tamamen biter, çünkü fiziksel olarak defans adamlarının markajında oynayabilecek bir oyuncu değil ve hava toplarında etkili değil ayrıca çok fazla pres de yapmıyor forvete tamamen ters bir oyuncu. Ayrıca Rico sol kanat olarak oynamadı sola yakın oynadı sadece, o zeminde Ricardinho dan çok iyi bir futbol beklemiyordum zaten böyle bir futbolcu için son derece kötü bir sahaydı o da tam verimli olamadı zaten. Delgado istedi diye ortada oynuyor da çok saçma bir yorum olmuş. Herkes ortada oynasın demiyor muydu zaten... Yok yok siz harbi kasıtlı yapıyorsunuz gibi geliyor bana artık. Ali Tandoğan kim abi ya sanki messi yi oynatmamış gibi konuşuyorsunuz Burak fizik olarak da hız olarak da Ali Tandoğan dan daha etkili bir oyuncu. Bu bir tercih meselesidir ama Burak sanki çok çok yanlış bir tercih gibi Tigana yı suçlamak komik olmuş. Çıkan kadro olabilecek en iyi kadrodur. Böyle kötü bir sahada galibiyet almışız boşverin futbolu zaten. Hiç bir takım bu sahada iyi futbol oynayarak maç kazanamaz... |
HAyIRLISYLA BUNU DA ATTLATIK |
Ankara gücünü hersene kolay yeniyoruz zaten bu sene kolay olmadı ama herzamanki gibi yendik işte..Tiganaya bu sefer çok suç atmıyorum bende olsam burak la başlardım ve sonra ki serdar hamlesi çok iyiydi..Runjede ilk defa maç getirdi bize,işte kaleci dediğin arada bunları yapacak... Bi de bakiye lafım var en büyük görevi ofsaytlarda elini kaldırım yan hakemi uyarmak heralde,ulan her pozisyonda el kaldırılmaski alalalalh... |
baki runje bobo iyi oynadılar |
maçı izleyemedim.tel radyosundan dinledim.kalabalık bir çay bahçesinde otururken son dakkaların stresiyle öyle dolmuşum ki gol gelince nasıl bağırdıysam 100m içinde herkez dönüp baktı :) umutlar devam ediyor. teşekkürler delgado , teşekkürler çarşıankara |
Alıntı:
|
önemli olan galibiyetti çok iyi oldu |
Alıntı:
ayrıca kanatda oynayamaz çizigiye inemiyo iniyo gelemiyo oratada oynasa rico solda harcanıyo ya yedek kalır ya bobo ile forvet oynar burak ne yaptı ki bugüne kadar ali t.nın bindirmeleri ve soldan gelen toplarda arkaya yaptığı koşular var burakta ne var sadece zamana ihtiyacı var burakı bnede beğeniyorum ama ali t. sağda daha etkili hadi onu geçtim biri bana riconun sol kanat oynamasının mantığını anlatsın |
Delgado yorumumda Delgado kanat adamı değil orda oynayamaz Ali Tandoğan daha etkili olur diyordum...yani bende Burak yerine Ali Tandoğan ile başlardım.... |
Sezon bitmek üzere , Burak'ın mevkisi neresi anlayamadık , hoca takımı bırakmış toroğluyla uğraşıyor... |
iyi de sergen konusunda atladığın bir şey var sergen fizik olarak güçlü bir oyuncuydu hatta hava toplarını bile toplayabiliyordu, arkası dönük de oynayabiliyordu forvette. Rico da sol kanat oynamadı sol iç orta saha olarak oynadı bu da çok absürd bişe deil... |
ya kardeşim eleştiri yapmak için eleştiri yapmıyorum kim nasıl düşünür bilemicem ama Rico ve Delgado ortada oynaması gereken tipte futbolculardır... |
Alıntı:
kilolarıyla eleştirlen sergen değil mi adam yatarak bile gol attı sergen hava hakimiyeti olan biri değil kafasına gelen topu iyi değerlendiren bir delgad daha kıvrak bobonun indirdiği toplara riconun attığı toplara koşacak isim ya ibrahim a. ki solda adam olmadığı için orda oynamalı yada delgado |
sol kanatsız oynamıyoruz arkadaşım i.üzülmez i izlemiyorsun galiba sürekli ileri geri çalışıyor zaten ibrahim elimizde sol kanadı en iyi değerlendiren o ki ben bu sene performansını çok da kötü bulmuyorum bir çok gollük orta yapıyor, iyi koşular yapıyor. Rico daha çok içten, hatta hep içten saldırıyor. Sergen konusunda dediğimi anlamamışsın sergen markaj altında oynayabilecek kadar güçlü bir oyuncu hava topunu bile o gücü sayesinde kazanabiliyordu, sürekli boğuşuyordu defans adamlarıyla. Ama delgado o kadar güçlü değil markaj yediği anda söner hiç bir etki gösteremez ne o sölediğin toplara koşabilir ne de drippling yapabilir ayağına top geldiği gibi kaptırır. Forvet adamı serbest değildir sürekli defansların gözü önünde oynamak zorundadır. Ama delgado serbest oynamayı seven bir oyuncu boş alan bulması gereken bir oyuncu forvette bu alanları bulması çok zor, bobo bile forvet özellikleri olmasına ve çok iyi driplng yapmasına rağmen maç boyunca en fazla bir iki tane böyle pozisyon bulabiliyor. Hele ki anadoluda kapanan takımlara karşı delgadoyu forvet oynatmak ölüm. Dar alanda çok iyi işler yapabilen bir adam değil ama sergen dar alanda pozisyonları canlandırabiliyordu durararak oynayan bir adam sergen forvette de bunun için gelen topları iyi saklıyordu. Delgado hareketsiz oynayamaz sürekli hareket halinde bir oyuncu pfff aynı şeyleri tekrarlıyom sürekli anlatabildim umarım... i.akın ın forvette oynaması konusunda gelince eğer kendini toparlarsa neden olmasın, i.akın forvette oynayabilecek bir oyuncu ama onun da form yakalaması lazım. Nobre şu an için hala en iyi ihtimaldir. Ya zaten bunlar çok çok büyük taktik hatalar deil hepimiz alternatif kadrolar çıkarsak eminim bi çok kişi Tigana nın çıkardığı gibi bir 11 çıkarırdı sahaya ama gene de laf ederdi. |
Alıntı:
rico serbes oynamayı seviyor delgado da serbes oynmayı seviyor hepsi serbes oynasın anasını satim ayrıca sergen fizik gücü değil aklıyla oynuyor o kiloda ancak akılla oynanır. |
ayrıca sergen ş.liginde de uefada da böyle oynadı bunu fizik gücüyle açıklayamazsın çok saçma olur. |
delgado fizik açıdan zayıfsa çalıştırıcaksın |
ya kısacası şu bu kadro ali t.------------koray-----------rico----------ibrahim a. -----------------delgado----------------------------- ---------------------------bobo-------------------- çıkmadıkça ben ikna olmam.ricoyu mutlaka yerinde oynatmalı delgado için rico harcanmamalı.deplasmanda nobre oynamamlı |
i.akınla delgado arasında fizik açıdan çok fark var. İyi bir İ.akın ı izledik ve gördük ikili mücadelelerde güçsüz bir oyuncu değil ibrahim ve markajda oynayabiliyor. Delgado markaj altında oynayamaz asıl sorun bu istediğin kadar fizik çalıştırması yap Delgado nun yapısına ters bu oyun. Forvette oynamasındansa kanatta oynamaya devam etsin bence bu daha mantıklı... Alıntı:
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 04:06 . |