![]() |
Şampiyonlar ligi kupasını kim alır? Şampiyonlar ligi kupasını kim alır? |
benim içimden MANU alır diye geçti... |
Bende liverpool diyorum özgur insallah fınal oynarlar :D |
Bence de liverpool alır |
liverpool gibi görünüyor |
manu alir kesinlikle... |
herzaman italyan takımlarına karsı sempatım vardır romanın almasını ısterım ama zor chelsea alır |
bence chealsea kupayı alırrr...... |
Tabii ki Man Utd ;) |
bence de liver pool |
bayern final oynar.roma dan da süpriz bekliyorum |
liverpool |
Aslında fenerbahçe alırdı ama hakemler yüzünden elendi ve uefaya düştü.aslında uefa yıda alırlardı ama bu seferde hakemler elenmesine neden oldu çocukların:) favorim Valencia.... |
liverpool alır bence.. |
manu |
kim alır bilemicem ama kimin almasını istersin dersen kırmızı Şeytanların almasını isterim...Forza Manu... |
chelsea gibi geliyor ama umarım liverpool alır ;) |
PSV Eindhoven ahanda yaziyom... :D:D:D |
Pek ilgilenmem ama Liverpool alır sanki.... :rolleyes: |
Alıntı:
|
mourinho hayranı olarak chelsea diyorum |
AS Roma'nın kazanmasını isterim |
LiverpooL |
Milan.. |
manuyu tek gecerim |
Man ile chelsea arasında kaldım ama sanki chelsea alır gibi |
Man. Unt.. |
Manchester Bende Manchester diyorum ama İnş. liverpol ile man.u. final oynarlar da bisde doyasıya bir maç izleriz demi?;) |
Milana kımse guvenmemıs ama fınale cıktı adamlar :) benım favorım ılk gunden berı değişmedi liverpol |
Liverpol :) |
Milanın Liverpool dan intikam almak için bu sezonun en tempolu en iyi futbol oynayan takımı Manuyu nasıl sahadan sildiğini gördükten sonra banko Milan alır diyorum |
ac milan!!! |
bence milan rövanşı alıcak içlerinde kaldı:) ama liverpoluda yabana atmayalım takım oynunu en iyi oynayan takım bence liverpol.. |
suraya bakin milan bi oy bile alamamis kimse beklemiordu tabi finale gelceklerini , kupayi milan alir |
Alıntı:
|
milan alır intikamını |
| Türkiye`de Saat: 00:55 . |