![]() |
Birinci Lig'den amatör kümeye transfer oldu! Birinci Lig'den amatör kümeye transfer oldu! Antalyasporlu Suazo'nun Avusturya'nın Birinci Ligi takımlarından Salzburg'ta 4 yıl futbol oynayan ağabeyi Julio Sezar, Isparta Süper Amatör Küme'de mücadele eden Eğirdir Belediyespor'a transfer oldu. Eğirdir Belediyespor Kulübü Genel Menajeri Mehmet Ali Gürboğa, Antalyaspor'da oynayan Honduraslı Maynor Suazo'nun, 28 yaşındaki ağabeyi Julio Cesar Suazo'yu transfer ettiklerini bildirdi. Gelecek sezon Üçüncü Lig'e yükselmeyi hedeflediklerini belirten Gürboğa, ''Suazo, kardeşinin yanına tatil yapmaya gelmişti. Türkiye'yi çok beğendi. Biz de kendisini transfer etmek isteğimizi bildirdik ve anlaştık. Gana veya Honduraslı bir santraforla yabancı oyuncu transferine devam etmek istiyoruz'' dedi. Julio Cesar Suazo da, Eğirdir Belediyespor'a şampiyonluk yaşamak için geldiğini kaydetti. Geçen sezon Honduras Birinci Ligi'nde Ispano takımında top koşturan 28 yaşında ve 1.70 metre boyundaki savunma oyuncusunun, Avusturya Birinci Ligi takımlarından Salzburg'ta da 4 yıl futbol oynadığı bildirildi. |
helal olsun:) |
yabancılar oynayabiliyormuyduki amatörlerde ? hayırlı olsun |
helal olsunda bildiğim kadarıyla 2.ligde bile yabancı oyuncu oynatmak yasak ancak süper ligden düşen takımlarda olan oyuncular oynatılabiliyordu |
yabancilar oynayabiliyormu ya amatör de?? |
yalanın bu kadarı pes. abarttılar. |
2.Ligde bile Sözleşmesi Dewam Edenler Haric Oynatamıyosun Yabancı Ne Amatoru Ya Yalan Haberin Bu Kadarı ;) |
amatörde 2 yabancı kontenjanı var ben bu sene bizzat rakip oldum Antalya Amatör Süper liginde |
amatör kümede yabancı oynuyosa yuh! o zaman 2. ligde 6 yabancı 1. ligde sınırsız yabancı olsun |
yalan haberin bu kadarı olur |
2.ligde Yabancı Oynaması Yasakta Amatördemi Serbest Yapmayın Ya Olur Böyle Sacmalık.. |
güzel yalan :D |
LigA'dan yabancı oyuncu serbest oda azerbaycan kazakistan kızgızistan özbekistan gibi ülkelerden yapılıyor bildigim kadarıyla amatörde olacagını zannetmiyorum bende LigB ve 3.Ligdekiler enayimi |
simdi bu yalan mı gercek mi |
Türkiye`de Saat: 20:44 . |